CDR.cz - Vybráno z IT

Nového Wolfensteina se prý dočkáme již za dva roky

Wolfenstein 03
Po obřím úspěchu, který Wolfenstein: The New Order sklidil, není vůbec žádným překvapením, že na cestě je již pokračování, tedy aspoň podle polské dabérky Alicja Bachleda-Curuś.

Wolfenstein: The New Order je titul, na který ještě nějakou chvíli bude herní scéna kladně vzpomínat. Pokud jste s hrou ještě neměli tu čest, měli byste prohrabat pohovku a najít na zakoupení titulu nějaké drobné - neměli byste být zklamaní. 

A pro ty, kteří hru už hráli a vědí, proč ji tak chválíme, máme dobrou zprávu. Na cestě by měl být plnohodnotný druhý díl, ne tedy samostatné rozšíření jako The Old Blood. Vyplývá to aspoň z rozhovoru polské televizní stanice TVN s polskou dabérkou Alicja Bachleda-Curuś, která se ve hře stala hlasem Anyi.

Wolfenstein 04

I když v rozhovoru přímo neřekla, že by byl nový Wolfenstein již ve fázi vývoje, její výroky tomu jedině nasvědčují: "Pracuji právě na videohře, jejíž první díl jsme už dodělali. Nyní děláme na druhém díle, což zabere další dva roky. (...) Hrála jsem tuto hru jako malá. Měla jsem ohromnou radost, když jsem dostala možnost zastřelit Hitlera."

Wolfenstein 02Wolfenstein 01

Bethesda Softworks se k rozhovoru doposud nevyjádřila. Pokud se ale nejedná o jakýsi naddimenzionální přeřek, je pokračování více než jasné a měli bychom se jej tedy dočkat někdy v roce 2017. 

Zdroje: 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Nového Wolfensteina se prý dočkáme již za dva roky

Neděle, 27 Září 2015 - 19:18 | DDR0 | tak záleží kam to bude zasazeno, původní prostory...

Zobrazit diskusi