CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Co nového přináší Android 4.1 Jelly Bean?

"Další inovací je podpora standardu USB audio, který umožní přes USB rozhraní odesílat zvuk. Ideální pro nejrůznější hudební docky, kolébky a další podobné příslušenství, které až doposud muselo zvuk přenášet prostřednictvím Bluetooth a USB bylo využíváno pouze pro napájení."

Neviem teda či to bola nejaká modifikácia Androidu od Samsungu, ale toto vedel už SGS. Mám originál stojanček, do ktorého sa telefón nacvakne cez mikrousb. Do zadu ide konektor z nabíjačky a okrem toho je tam vstup pre jack, cez ktorý sa dá prepojiť napríklad s aktívnymi repro od PC. A samozrejme musí tam byť nainštalovaná malá aplikácia od Samsungu, ktorá zmení pri zadokovaní mobilu plochu (podobne ako pri car docku) a je tam prepínač, ktorý posiela audio buď do repráku mobilu, alebo do usb. Zvuk nie je taký kvalitný ako priamo z jacku na mobile, ale je to funkčné.

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

Zabudli ste napísať jednu veľmi podstatnú vec - v Androide 4.1 nebude podporovaný Flash (viď vyjadrenia Adobe, npr. článok http://diit.cz/clanek/adobe-odstrihne-flash-pro-android).

Takže kto chce podporu Flashu, bude musieť zostať u maximálne Androidu 4.0.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

mam na svem galaxy nexusu JB od zacatku tydne a flash normalne podporovan je/funguje (instalace z google play)... to samozrejme nic nemeni na jeho budoucnosti a prohlaseni Adobe

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Takže android se v podpoře hml5 konečně dotáhl na rok starou verzi iOS, no konečně - ale toto trvalo, ještě by mohlo zamrznout peklo a internet explorer by se mohl naučit css3 a byl bych v sedmém nebi. BTW otázka na majitele android 4 - jde na něm bez rootnutí zprovoznit IPsec VPN? Popřípadě je dostpná klient třetí strany (ne cisco).

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.