CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Spekulace potvrzeny: nVidia uvede sedmipalcový (herní) tablet Tegra Note za cenu čtyř tisíc korun

skoda toho 7'' diplaye
7 je malo

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Jak na co. A displej je hodně o ceně. Sice to u nás bude tak za necelých 6 litrů, ale zase jako jeden z mála se slotem na karty. Doufám, že stylus nebude mít hro jako rtěnka, ale podle typu "štetec" a "dláto" asi jo.
Poměr stran ujde (na dnešní dobu je 16/10 docela výhra :-/ ), ve 4/3 nelze doufat.
Ještě jestli na to bude možné libovolně instalovat uživatelské varianty systému (Cyanogenmod).
Jo, myslím, že tohle už by mohl být tablet pro mě :-)

+1
-20
-1
Je komentář přínosný?

Spis skoda, ze tegra je ARM:o) ..... jak je videt, tak toshiba s nabusenym encorem za 300$ nahnala vyrobcum strach a smrt do oci, tak se predhaneji poctem jader a nizkou cenou. Pocitam, ze tyhle hovadsky nabusene arm (samozrejme nabusene z pohledu ARM, z pohledu x86 jde jen o legracku) tablety budou do jednoho koncit pred Vanocemi na max 150$ ......

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Člověče, že tě to baví... Nevyhovuje ti to, tak to nekupuj, nepoužívej to a nerej. Prostě přijmi fakt, že někomu tablet s ARM a Androidem vyhovuje a je spokojený. Tvoje zášť s tím stejně nic neudělá.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ale prosimte, nikomu nevyhovuje, jen za ty penize nic lepsiho nesezene, takze je to takova znouzecnost. Ja ho taky koupil, protoze jsou to levne smejdy, ale to neznamena, ze kdybych mel na to vyhrazenych 20k, ze bych nevolil uplne jinak. Nic to nemeni na faktu, ze pomer mezi plnohodnotnym a rychlym tabletem s W8 a armovym loudou s androidem musi byt minimalne dvojnasobny cenovy rozdil. Proto cekam, ze do Vanoc budou ty tablety tak kolem 150$ max, ale at to bude jak chce, android tablet za vic jak 300$ uz se proste prodavat nebude, protoze nemuze byt drazsi nez 5x vykonnejsi plnohodnotny tablet s windows a intelem ...

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

ale prosimte, vyhovuje spouste lidem, lidem kterym je naprosto fuk co je uvnitř a lidem co nepotrebujou nejaky neandrtalsky windowsy na něco co zvladne jakejkoliv system ;)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Bohužiaľ nVidia nemá licencovanú výrobu x86 čipov od Intelu. Tak sa spokojili s ARM, asi majú lepšie obchodné podmienky. Navyše je to tablet, zariadenie primárne určené na konzumáciu obsahu, tam extra výkon poteší ale nie je potrebný. A nezabúdaj na Shield a spol, kde gro výkonu bude ležať na inom počítači alebo v cloude a tablet je len zobrazovadlo.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Tiez si myslim.7" je taky vacsi mobil. Keby aspon 10-12" nech sa to da pouzivat na seriozne kreslenie ako wacom

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

http://www.anandtech.com/show/7314/intel-baytrail-preview-intel-atom-z37...

To si delaji prdel ne??? Z3770 ma mnohde az polovicni vykon nez ultrabookove i7??? A zere 2W?:o) A dokonce je i o dost (dokonce NEKOLIKRAT) rychlejsi nez E-350, kterou mam v netbooku, ktery bezi hodne svizne i s photoshopem a podobnyma nesmyslama! Tohle si jako budu moct koupit v tabletu do 10ti tisic jo?:o)
Navic cena samotneho procesoru je hodne lidova (a pro velkoodber bude jiste i podstatne nizsi) http://ark.intel.com/products/76760/Intel-Atom-Processor-Z3770-2M-Cache-...

Podpora virtualizace, AES, 64bitu, dualchannel DDR3 ....
Jsem rad, ze Z2760 nema virtualizaci, protoze bych do nej sel a ted si asi hodne nadaval:o)
Myslim, ze androidi tablety a tablety s Z2760 cekaji opravdu tezke vyprodeje:) Jak by rekl zeleny smejd, likvidacni ceny:o)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.