CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Ochrana Denuvo Anti-Cheat se může objevit i ve hrách určených pro PlayStation 5

Pokud to neni multiplayer hra, tak bych si hru co vyzaduje stale pripojeni k Serveru vyrobce nekoupil, pokud by stala vice nez 5$ (a i do 5$ bych si dost rozmyslel)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Nějaký konkrétní příklad možného cheatování na PS5 ? Vždyť se na tom nedají ani používat další programy jako u PC. By to někdo musel prvně plně prolomit. Napadlo mě externí editování packetů, ale to taky asi nebude uplně sranda :D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Taky by me to cheatovani na konzolich zajimalo, jakym zpusobem to jde. :-D

Reseni cheatovani na PC si myslim, ze v budoucnu bude takove, ze ty online multiplayer tituly se budou poskytovat jako sluzba vzdalene a streamovat. Tim, ze to bude mit vydavatel pod plnou kontrolou, nepujde cheatovat stejne jako to nejde na konzolich.

Co me sere, jsou firmy jako Ubisoft, ktere nasazuji proticheatujici ochrany i u singleplayer titulu. Co je Ubisoftu do toho, ze si v Assassinovi pridam na zacatku penize, abych si mohl koupit nejake lepsi zbrane driv nez na konci hry???

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Popravdě s tím jak je nestabilní streamování videa tak hry přes to hrát nechci :D Když si vezmu třeba takový twitch :D Jeden den to jde v pohodě, druhý den to k člověku putuje přes jinou větev internetu a jde to uplně nahovno :D
Youtube streamy taky nejsou žádný zázrak, ale nahraná videa jedou téměř vždy dobře. Tak snad přes ty giganty jako je google, amazon a microsoft se to dá.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak snad díky tomu že to nejde od člověka přes větve internetu na servery a pak teprve zpátky k ostatním lidem, tak to bude v pohodě i když to není předrenderované video.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

$10 za +50% boost zkušeností a $15 za +50% víc zlata asi dostatečně vysvětluje proč Ubisoft dělá takové chujoviny s ochranou u AC :D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak to jsem nevedel, curaci, na to jine slovo neni. :-/

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To je jeden z důvodů, proč jsem s UBI hrama skončil. Další důvody jsou že hry ještě k tomu zdražili a stojí pěkně za h... (WD2 je jedem z mých top titulů, který mne opravdu bavil, trojka je odpad). Měl jsem rád i FarCry, ale vzhledem k tomu, že tato série je pořád stejná, tak si klidně můžu zahrát starší díl, o nic zásadního nepřijdu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dříve to bylo kvůli tomu, že DLC bylo ve skutečnosti v instalačce přítomny a jejich "instalace" byla pouhá aktivace ze serveru. Nic se nemuselo stahovat.

Dnes by se takový způsob distribuce dal nazvat pouze leností (a navíc je amorální).

Obávám se však, že aktuálně to bude kvůli "achievement competition". Protože s trainerem dosáhneš na achievmenty, na které by jsi buď nedosáhl a nebo dosáhl až za hodně dlouho.

Nicméně mně to sere taky. Na nějaké takovéhle píčoviny seru z takového vysoka, že hovno nabírá před dopadem nadzvukovou rychlost a nemožnost si přizpůsobit gameplay k obrazu svému mně silně odrazuje od chuti vůbec takovou hru hrát.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

SP tituly si asi dovedu představit, ale poté, co jsem si zvykl na herní myš a 120Hz refresh rate si myslím, že pořádný streaming MP her bude až za hodně dlouho. Těch 10ms na páteř i u rychlného internetu z člověk prostě udělá zpomaleného nooba. A co jsem viděl testy GeForce now, ta latence byla zatím 50-100ms navíc.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.