CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Odežeňte zloděje inteligentními žárovkami BeON

dalsia pii..vina, 60 euro dat za jednu ziarovku? tj za 3ks 180 eur a tie ziarovky sa mozu vypalit ? za 180 eur sa da kupit uz kamerovy system aj zahravacom alebo zabezpecovacka bezdrotova napr: http://www.tradexguru.com/wireless-intelligent-alarm-system-6-pir-door-w...
Keby to bolo ako adapter na ziarovku//ziarivku nic nepoviem ale ked odide ziarovka cele zariadenie mozem vyhodit a to 60 eur....

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Presne, proc to kruci cpou do zarovky? Inteligence by se mela nacpat do vypinacu (nebo lepe do jednoho ustredniho vypinace), zarovka muze byt klidne pitoma. A hlavne, muze jich potom byt vic.

... pokud to teda neni proto, ze v zarovce stejne musi byt chip ktery je z 50% vytizen svicenim ale ma nejakou volnou kapacitu.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Ach jo. Cinani prodavaji programovatelny modul ktery dela to same za 10 USD. Neni sice vestaveny ve zarovce, ale je vyrazne levnejsi.

+1
-18
-1
Je komentář přínosný?

Uff, to bylo o fous ..... nastesti poucen, jsem se podival na posledni odstavec a hned na prvnim radku kickstarter ...... ale dobre, ze jsem docetl cely odstavec, pres pet litru za tri zarovky:o) Nevim, jestli jsou ze zlata, ale kazdopadne pobavilo:o))))
Ale bylo to o fous, vazne by jste meli premyslet o nejakem specialnim tagu pro picoviny, pardon kickstarter ......

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Myslím si, že bezzubým dětem žárovka ani žádné jiné podobné věci které přímo souvisí s elektrikou do rukou nepatří. A nechci vandrovat do energetických štítků ale žárovka která svítí i když nemusí asi nedosáhne na A :-) Jak již zde někdo naznačil je to Kickotina (to je jako kktina ale z KickStarteru).

+1
-16
-1
Je komentář přínosný?

staci rozsvecovat lampu s casovou zastrckou z lidl za 5€ ...

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.