CDR.cz - Vybráno z IT

Ohřejte si podlahu mobilem. DEVI přináší revoluční řešení

PR článek
Devireg Smart Bathroom V 05 Flat
Mít každý den na paměti, kdy přepnout topení, je nadlidský výkon. Dnešní svět však jde komfortu vstříc, a moderní domácnosti se tak neustále zdokonalují. Velké zásluhy na tomto kroku má DEVI, značka, jejíž produkty přináší revoluční novinky na poli vytápění.

Chytré vytápění je v současnosti jednou z nejrozumnějších voleb, jak vybavit svoji domácnost moderními technologiemi. Pod tyto produkty ovšem nespadá pouze radiátor, ale mnohdy i podlahové vytápění, které získávalo pro svůj komfort posledních několik let čím dál větší popularitu.  

Podlahové vytápění je však o to náročnější na jeho údržbu. Stačí si párkrát neuvázat uzlíček při odchodu z domu a po čase si takový vlastník zadělává na pěkně hlubokou díru do kapsy. Právě pro tyto případy přichází DEVI, značka, která svými úspornými řešeními zmodernizuje jakoukoliv domácnost a poskytne zákazníkovi maximální komfort v zateplování.  

Vlastníci či zájemci o podlahové vytápění mohou zpozornět, neboť DEVI představuje revoluci v ovládání podlahového vytápění za pomoci novinky DEVIregTM Smart. Tato malá krabička se postará o to, abyste měli vaši domácnost vyhřátou přesně podle svých přání.

Devireg Smart Bathroom V 07 Edit Flat

Není to ovšem pouze ona, kdo přispívá komfortu a úspoře velkým podílem. Nejdůležitější bod představuje obyčejný chytrý telefon, který lze se zařízením propojit a dálkově tak podlahové topení ovládat skrze aplikaci DEVIsmartTM App

S dálkovým ovládáním můžete všechny starosti s manuálním vypínáním hodit za hlavu. Už se nestane, že byste si v práci rvali vlasy z toho, že jste nechali doma puštěné podlahové vytápění, které vám právě prodělává kalhoty. S produkty DEVI stačí pár kliknutí a finanční odliv se zastaví. 

Stejně tak při návratu z práce stačí jen pár kliknutí, abyste se vrátili do krásně vyhřátého domova a neklepali se v něm kosou. Veškerý harmonogram lze navíc zařízení naučit tak, aby teplotu snižovalo i zvyšovalo automaticky, bez jakéhokoliv zásahu uživatele, dle libosti. Odpadnou i nervy při odcestování na dovolenou, kdy se nemusíte spoléhat jen na svoji paměť. 

Devireg Smart Bathroom V 06 FlatDanfoss Devi

Zařízení dále šetří peníze i v těch nejniternějších bodech, jakými je například obyčejné otevřené okno. Pokud tedy potřebujete na chvíli vyvětrat, obyčejné vytápění by se snažilo teplotní změny razantně vynahradit a pořádně by přiložilo. Termostat DEVIregTM Smart si naopak otevřeného okna všimne, zadá pokyn, aby se podlahové topení na chvíli zklidnilo a zbytečně nežhavilo.

Veškerou spotřebu energie je navíc možné sledovat na termostatu, kdykoliv v reálném čase. Vše má tedy vlastník vždy na očích, a může tak kdykoliv přizpůsobit svůj harmonogram tak, aby se po roce nedivil při pohledu na nedoplatek za elektřinu.

O teplotu v domácnosti je možné se starat i z několika zařízení, což je ideální zejména pro rodiny, které se tak na sebe nemusí nikterak vázat. Marodí-li například dítě, je možné dálkově monitorovat teplotu v domácnosti tak, aby bylo vždy v teple a brzy se uzdravilo. Stejně tak je možné z jednoho zařízení ovládat vícero domácností, tedy chatu, domov prarodičů a další.

Aplikaci na dálkové ovládání si může každý vyzkoušet, aby si udělal představu o tom, zda mu nabízené funkce vyhovují. Stačí zavítat na oficiální stránky produktů DEVI, kde naleznete odkaz ke stažení pro iOS a Android. Díky velmi intuitivnímu prostředí si každý uživatel zvykne na prostředí velice rychle.

V případě zájmu je DEVIregTM Smart kompatibilní téměř se všemi současnými rámečky a snímači. Pro kompletní seznam opět doporučujeme navštívit oficiální stránky společnosti

Chytré vytápění je v současnosti jednou z nejrozumnějších voleb, jak vybavit svoji domácnost moderními technologiemi. Pod tyto produkty ovšem nespadá pouze radiátor, ale mnohdy i podlahové vytápění, které získává pro svůj komfort posledních několik let čím dál větší popularitu.