CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Online přehrávání filmů a seriálů: hrozba, kterou ignorujeme

Těm co je článek určen mu nebudou rozumět a ta dobrá rada na závěr je úsměvná.
Zkuste napsat článek o mýdlu které až hříšně vysušuje pokožku a tedy je třeba se mýt pouze vodou.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Neoznacena reklama na Netflix.

Tento portál musí nějak přežívat, profituje tedy z reklam. Bohužel se však jedná o ty nejhorší druhy reklam až ze sedmého kruhu internetového pekla.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

V podstatě stačilo článek zkrátit na poslední dva odstavce... a publikovat na webu: PC pro BFU... :)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Sám se malware do počítače jen tak nestáhne a nespustí. Pokud si uživatel "omylem" něco stáhne a ještě spustí, je to jeho problém a ani tento článek mu v tom nijak nezabrání.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Bohuzial sa mylite. Hlavne v pripade 0day zranitelnosti su v ohrozeni uplne vsetci. Aj pocitacovi experti s plne aktualizovanym systemom/antivirakom.
Viz nedavna zranitelnost windows deffender, ktoremu stacilo podstrcit patricne upraveny obrazok a ten uz spustil kod s pravami SYSTEM (najvyssie privilegium vo Windows). Takyto obrazok sa mozne objavit na webstranke, moze vam prist emailom, moze byt pribaleny k legit softu. Ani ho nemusite otvorit, deffender prehlada vsetky subory, ktore tecu pamatou/sietou/diskom.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

V obecném smyslu ano, ale v praktickém pojetí chápání se lehce pletete. Nevím jak ostatní, ale tak nějak beru za samozřejmost více účtů pošty, které řadím mezi soukromé, pracovní a odpadní. Stejně tak pečlivě nastavená práva a chování systému. Do výčtu protiopatření patří virtuální systém, který používám pro "rizikové brouzdání" a tam si může řádit breberka jak chce, protože zaniká s vypnutím a zahozením všech změn. Vstup do produkčního světa systému je minimálně velmi, ale velmi, obtížný (neříkám nemožný, protože Intel měl své backdoory v procesorech např.: SMM/SMT, TXT, ale i síťových čipech) a téměř nemožný ve smyslu účinnosti a zaměření na co nejširší okruh cílů. I v osobním počítači lze efektivně chránit nejkritičtější části adresního prostoru paměti proti přečtení a přepisu (paměť a její části jsou šifrované s validací).

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"I v osobním počítači lze efektivně chránit nejkritičtější části adresního prostoru paměti proti přečtení a přepisu"

Mozete zazdielat viac info? Dakujem.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

A on je problem si do PC,tabletu a podobne nainstalovat Kodi xbmc + plugin Sosáč ? Na Sosáči je všechno od A do Z a seriály taky. Zdarma a bez reklam. Dokonce lze stahovat na hdd. Kvalita 720p je zadara dostatečná :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Od té doby co je na světě Kodi neexistuje vůbec důvod na podobné stránky chodit. Stačí pluginy Exodus, Sosáč, Stream cinema cz (full hd a 4k pokud máte zaplacený webshare) + účet na titulky coma a opensubtitles.org.
podle českého videotutoriálu z youtube to zvládne každý

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ja hlavne nechapu, proc vyrobci prohlizecu neopravi nefunkcni blokovani pop-up oken. Ikony a menu preoravaji 2x rocne, ale tuhle pomerne zasadni vec zatim neopravil ani jeden z velke trojky. Navic by to treba presvedcilo inteligenty ze sbazaru a podobne, ze prihlasovani pop-up oknem v dnesni dobe opravdu neni dobry napad.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Duvod je prosty, zadny prohlizec nechce riskovat, ze nejaky BFU zjisti ze mu v nem nefunguje prihlasovani na sbazaru.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Existuje jedno řešení - nabootovat z nějakého LiveCD, shlédnout film a restartovat :). A nějaký ....ware se může jít bodnout.

Nebo varianta 2 - ony portály, tentokráte už s "normální" reklamou, mohou provozovat majitelé práv.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Bože můj. Proč bootovat z live cd když si můžu od číňanů koupit streamovací krabičku z kodi a dálkovým ovládáním za pětistovku. Třeba nexsmart d32. Připojím k televizi a nic neřeším. Ovládám z mobilu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ano, presne takhle sleduji kazdy den serialy, co u nas nejsou k sehnani ;)
(mrk, ironie)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ponauceni: vykaslete se na online prehravani, normalne stahujte, je to bezpecnejsi :-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Dnes už je stahování zbytečné. Obzvláště na domácí sledování.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ahoj,
popravde jsem moc nepochopil, co si z clanku mem odnest.

Vse to zni dost obecne jako: kdyz pujdete ven a budete delat neco, co nemate, muzete chytit vira, nastydnou nebo byt jinak nemocni. Prosim delejte co mate, abyste nemeli co nechcete. Dost dost obecne, z ceho si nikdo nic moc neodnese.

Odkazovat se na firewall je sice pekne, ale ruku na srdce - clovek, co vi co je firewall ho taky pouziva, clovek co nevi, asi nezacne.

Ze je spousta zpusobu jak filmy sledovat je fajn, jen tu tak nejak ani jeden neni napsany.

Nepouzivat Flash, dobra rada. Ne vsude je HTML5 alternativa.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ono to robilo kedysi na stránkach https://sledujserialy.to/ https://www.sledujfilmy.to/ a https://najkino.sk/ admini v tedy tvrdili že to nevedia ovplyvniť vraj tie reklamy mal zabudovaný prehrávač openload... ale už to nerobí dlho čož je fájn :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.