CDR.cz - Vybráno z IT

Oslavte den matek soutěží. Vyhrává každý!

PR článek
Mothers Day Easeus 4
Den matek je oficiálně stanoven na 14. května, soutěžní kampaně si však tuto příležitost nenechají ujít v předčasném termínu. Zkuste své štěstí, klikněte si na kolotoč a vyhrajte. Odměna nikoho nemine.

V soutěžní kampani od EaseUS můžete vyhrát cenné programy i finanční částky. V rámci programů se jedná o profesionální verze bezpečnostního softwaru, zaměřeného na ochranu, záchranu a zálohu dat. Mezi finančními částkami naleznete kupóny od 5 do 10 dolarů. Stačí si jen kliknout na loterii a sledovat, na kterém dárku se obdélník zastaví.

Odměna pro každého návštěvníka

Skvělou zprávou je, že do finanční výhry vám nikdo mluvit nebude. Není limitována na útratu softwaru od společnosti EaseUS, ale můžete si ji posléze nechat poslat z PayPalu třeba na účet.

Mothers Day Easeus 2

Šance na výhru máte přímo dvě. První fáze soutěže se vyjma 5 dolarových kupónů soustředí ve většinové míře právě na užitečný software od společnosti EaseUS – celá soutěž vznikla pod záštitou programu Todo Backup, který se stará o pravidelné zálohy vašeho softwaru i dat.

Nejlepší řešení hned za strojem času

Každá maminka nosí svoji rodinu na srdci. Rodinné album je dědictví a odkazem naší minulosti, jehož ztrátu nelze ničím nahradit. Zkuste jednu takovou fotografii se svoji maminkou nalézt ve svém počítači, a na důkaz toho, že byste o ni nechtěli přijít, ji zašlete ve formuláři na soutěžní stránce EaseUS, kde za její zaslání můžete ve druhém soutěžním kole získat odměnu v řádech 10 dolarů.

Mothers Day Easeus 1

Výherci budou vylosováni 17. května 2017 podle popularity příspěvku. Svoji šanci na výhru si můžete sami spočítat, jelikož je na stránce vidět přesný počet soutěžících fotografií.

Obě soutěžní kola končí 16. května. Pokuste své štěstí v alespoň jedné z nich a zavítejte na stránky soutěže. Vespod naleznete i aktuální zlevněnou nabídku soutěženého softwaru EaseUS Todo Backup Home a EaseUS Data Recovery Wizard.