CDR.cz - Vybráno z IT

Ověřte si své IT znalosti a vykoledujte si zdarma software na správu disků

PR článek
Oživte svoji povahu koledníka z dětství a švihejte pro velikonoční nadílku. Pomlázku vyměňte za počítačovou myš a místo koledy nažhavte své mozkové závity. Do košíčku vám spadne licence na plnou verzi softwaru ke správě disků.

V období Velikonoc si řada společností chystá lákavé soutěže, které nastolí sváteční atmosféru i na internetu. Místo cukroví, které zbaštíte ještě ten samý den, si však koledujete o drahé licence počítačových programů, které vám prokážou službičku ještě mnohokrát. Místo zpívání koled ale stačí něco důstojnějšího – např. zvítězit v IT kvízu. Švihání sousedek klackem si ale raději domluvte osobně.

Odměnou za správné zodpovězení všech otázek vám bude EaseUS Partition Master Pro, který vám pomůže s přerozdělením a přenastavením vašeho pevného disku, aby švihal jako nikdy dříve, a to bez ztráty dat. Poradí si i se složitými operacemi jako oddíly větší než 2TB, zrychlení pomocí 4k Alignment a rozdělení HDD na více než 4 oddíly.

Samozřejmostí je pak jeho zmenšení, rozšíření, spojení, vytvoření, smazání, zformátování, kontrola, popřípadě skrytí. Přesazování navíc nabízí velice intuitivní posuvník, který zvládne každý uživatel bez jakékoliv úhony. Získaný klíč tedy můžete darovat i někomu, komu by se takový nástroj hodil.

EaseUS Partition Master ocení jak běžní uživatelé, tak náročnější profesionálové, ať už v jeho základní či profesionální verzi, kterou nyní můžete získat zdarma. Intuitivní prostředí mapuje všechny důležité funkce, které bychom stěží našli takto pod jednou střechou.

Easeus Partition 7Easeus Partition 1Easeus Partition 5

Velikonoční akce trvá jen pár dní, zúčastněte se tedy testu IT znalostí na oficiálních stránkách včas. Plná verze EaseUS Partition Master Professional vám již zůstane, je však nutné ji aktivovat v době trvání akce, tedy do 3. dubna 2018.