CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Oznámen remake prvního Zaklínače

Škoda změny enginu. Ve skutečnosti se bude tím pádem jednat prostě o jinou hru s jinou atmosférou ale se stejným názvem. Osobně nejsem moc potěšen.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tak to by nebyl ani s RED engine který od prvního zaklínače poskočil o čtyři verze ale ve vizuálu se prostě Red engine na UE5 nechytá. Konečně se budou moci vývojáři věnovat hře a ne enginu.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Spíš přesně naopak. Tvůrci mají fantastický obsah a příběh ale třeba Cyberpunk jim totálně zabily úplně hloupé bugy a špatná optimalizace, které v Unrealu nenastanou. Takže výborná volba, můžou se soustředit na kvalitní příběh a základy pustí z hlavy.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Téměř všechny velké firmy už přešly na Unreal. Udržovat si homebrew enginy se stalo personálně a ekonomicky neúnosné. Z Českých se drží snad už jen Bohemka.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Je to tak. Jestli je to dobře nebo špatně je otázka, ale je fakt, že UE je prostě dlouhodobě laděný a vylepšovaný engine, tak je to logická volba. Trochu mne to mrzí, měl jsem RED rád, Zaklínač byl super, u CP2077 už ale narazil na limity, a jeho vylepšení a opravy musely stát CDPR hrozně úsilí.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.