CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Pamatujete Heroes of Might & Magic II? Letos se vrací ve staronovém hávu [VIDEO]

Zmineny trailer na Mandate of Heaven za dveřmi v hlavním menu Heroes 2 jsem svého casu videl tak 100x. Krasny to casy :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To byl jeste člověk hotovy jen z traileru. Ironie je ze byl klamavejsi než jakýkoliv trailer z dnešní doby. Ale nikdo to stejne neresil, hlavně že hra byla bozi :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Rozhodně si nemyslím že by s HD edicí ubisoft narazil. Prodává se jak rohlíky a to za vyšší cenu než ostatní díly.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Se zájmem ze strany hráčů Ubisoft určitě nenarazil, ba naopak :-) Ale mluvil jsem spíše o kvalitě zpracování... Jde jen o Restoration of Erathia, tedy základní hru bez datadisků. Spousta mechanik ve hře není, jednotky nejsou správně vybalancované a některé objekty na mapě se nechovají tak, jak jsou hráči po dvaceti letech navyklí z Complete Edition, nebo ve hře vůbec nejsou... Absence generátoru map navíc ze hry dělá takřka nepoužitelnou záležitost, protože opakování tentýž mapy postrádá smysl...
Proč to tedy lidé kupují a hrají? Protože to má funkční Multiplayer Lobby, které vás snadno propojí s někým druhým. Doby, kdy přišli kámoši na návštěvu a propařili jsme celý víkend nad Heroes, jsou už dávno pryč... Kdo pamatuje Heroes klání v roce 1999, má už dnes asi jiné starosti, že se jde jen stěží domluvit na nějakém sezení.
Takže remake od Ubisoftu je na jednu stranu zpackaný po obsahové stránce, ale na druhou stranu mají díky němu multiplayer-dychtící Heroesáci s kým hrát :-) Já osobně tento kompromis bohužel nepřekousl, a zůstávám nadále věrný HD modifikaci. Random šablony 200% 1v7 baví i po 20 letech :-)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Neexistuje už léta free verze homam II běžící v androidu?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.