CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Pandemie se nejspíše budou opakovat každých 20 let, domnívá se Bill Gates

To je něco jako "640kb musí stačit každému"?

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

ja bych spíše řekl že se "panaček" montujo do něčeho čemu abysolutně nerozumí :)) viry jak si neumí číst ani nemaji internet :) tak těž pochybují že se budou řídit kalendařem :)))
tady pokud nevememe v uvahu čistě nahodný unik najkého viru :))))
ono takové odhady jsou něco jako luštění budoucností z logru :))))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak ja nevim, podle naproste vetsiny vsech informacnich zdroju je ten nejvetsi pruser pocet nakazenych a mrtvych...zatimco Billa zrejme trapi jenom ty biliony dollaru a ti mrtvi mu v clanku nestoji ani za jedinnou zminku. To bude asi ta jeho filantropie?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ta jeho filantropie je založená právě na záchraně životů. A zachránil s ní už miliony životů, byť by někteří řekli, že to byla chyba, protože podle nich zachraňuje "ty špatné lidi".
A právě proto, že se záchranou životů zabývá už 20 let, tak vidí, že peníze jsou vždycky na prvním místě. Ostatně krásně to bude vidět teď v USA, kdy prudký nárůst nezaměstnanosti zničí daleko více životů, než samotná pandemie.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

moc prosím muže mi říci , koho ono zachranil ? krom vlastní paněženky !!!

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

heh že někdo sedí v představenstvu najky neziskovky neznamené že někomu pomohl nebo někoho zachranil ! navíc jak známo jejich GM potraviny stojí za veliký ho*no ! zbytek si dohledej na google :) a to samé si týká vakcin ! spusobily více problemu než pomohly !
asi zapomináš že lidi co maji penize nedělaji nikdy nic z čeho by němnaly zisk nebo moc připadně jiné výhody ! a mužou se tvařít jako ti největší lidumilové :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Vy chcete nazpět obrnu, černý kašel, tetanus, ...? Vám se líbí dětská úmrtnost v desítkách procent?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

a co třeba když ti řeknu ,že jsem očkovany zbidou z poloviny ,toho co se mnělo očkovat a nikdy jsem nic z tebou jmenovaných a dalších nedostal ! nikdy jsem nebyl očkovany proti tetanus a žují nikdy sem tetanus nedostal ! mně jsem urazy pracky od hliny a prachu atd !
nejsem očkovany proti tbc a to jsem diky něčí blbosti přišel do stiku z tbc !!! nikdy jsem nenakazil ! nejsme očkovany proti spalničkám nikdy jsem je nemněl ! nikdy jsem nemněl ani spalu ! jedině co vím že sem očkovany je černy kašel a neštovice heh malem sem zapomněl jsem očkovany proti vsteklině (to si každy musí zaplatit sam ja sem se nechal očkovat diky praci kterou sem dělal ) to je vše na co sjem očkovany ! diky špičkovému očkovani proti neštovicícim jsem musel před par lety nechat místo očkovaní vyřiznout začalo mněnit barvu a doktoroce se to nelibílo !
ono kdybys hledal tak najdeš dost připadu kdy diky očkovaní došlo k poškození mimina ! nebo ditě nejedou umřelo z ničeho nic ! to že doktoří maji defakto nařezeni takové umrtí rozhodně nespojovat z očkovaním to je jen další humus ! a další zdravotní problemy které muže spusobit "super" očkovani ! ono je to fajn když se to tebe netýká , ale nikomu nepřeju aby víše jmenované věci potkaly jeho ditě ! to pak i ti nejzarytější zastánci očkovaní najednou obrati !!!
nejsem zastánce neočkovani ale ani nepodporují očkovat ! je to každého věc jak se svým zdravým naloží !

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Co třeba úvaha, že ekonomický průser může mít na svědomí více životů než virus?
Bez léku/vakcíny toho moc okamžitě nenaděláte.
Co třeba - rizikovou skupinou jsou lidé s diabetes (v ČR caa 1mil.), změnou životních návyků relativně rychle dostanete značnou část populace mimo akutní ohrožení. Snížíte dlouhodobě zátěž zdravotního a sociálního systému a získáte větší prostor pro efektivní řešení takovýchto krizových stavů.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

stale udajný počet mrtvých na udajný covidek je pod počtem mrtvých na sezení chřípku :) čím pak to asi bude :))))
pokud někdo zapne mozek tak musí dojít k zavěru že korona je zaminka pro ekonomické terorizovaní lidi ! kolik lidi už příšlo o praci ? kolik firem už skončilo díky korona ? hodně :( navíc vubec není jasné kolik lidi z jiným onemocněním umřelo nebo bylo poškozeno ! protože doktoří odmitaji ošetřovat pacinety kteřé nemaji korona virus ! už sem slyšel z několika stran že někdo byl u doktora nebo v nemocnici a řekly mu no víte ten váš problem budu řešít až skončí korona krize !
a navíc mi vlastní skušenost ,kdy mi tohle řekly i když šlo o akutni problem !!!
takže nemocnice prazdné , ale pracovat nebudou když nemáte korona blbost ! doktoři na dovolené a nebo na neplaceném volnu ! prostě humus co více říci !

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.