CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Od dronů k digitálnímu zalévání květin: Parrot ukázal chytrý květináč [CES 2015]

Tak kdyz vidim tu cenu, tak bych svoje Growduino.cz asi mel poradne zdrazit :-)

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Nejdriv si pockej, kolik toho za tu cenu prodaji. Mezitim zkus neco udelat s reklamou - uznej, ze cely clanek na CDR je efektivnejsi reklama nez prispevek v diskusi.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

To jako jo, jenze sem se to uplne nehodi, to by tu za chvili mohlo byt cokoliv....navic na klasickou reklamu nemam penize, to je uplne mimo moje moznosti.

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Jako dobrý, ale nekoupím si na zalévání kravinu, která je 10x dražší, než ta kytka, kterou to bude zalévat :/

+1
-17
-1
Je komentář přínosný?

Ono to zni pekne, ale ruku na srdce ....... jedina otazka je, omrzi se to po hodine nebo po dvou hodinach??? Vubec me nezajimaji druhy kytek, chci to zapichnout do hliny, aby to fungovalo treba na zaklade vlhkosti ...... ale uplne stejnou sluzbu patrne udela ten sosak s PET flaskou za 15 korun:o)

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Konečně už nebudou muset Větnamci zazdívat člověka do pěstírny ... těd se jim marihuana bude zalévat sama i v zazděné místnosti a pak jenom sklidit úrodu :)

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

Aha a bude to teda aj selektovat kytky, delat klony, namiesavat vhodne hnojky, zastrihavat, menit svetelne spektrum, kontrolovat vlhkost, susit vypestek.. taky? Asi nie, co? Kazdopadne, ten vietnamec vyjde podla mna lacnejsie a pri pripadnej kontrole to je aspon na koho zhodit :D

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Pokud by to nestálo takový ranec, tak to není špatná věc- občas nejsem třeba týden, nebo dva doma a některé kytky to zkrátka nepřežijí. Ale při takové ceně si radši koupím kytku umělou- třeba něco takového https://umele-kvetiny-prodej.cz/309-umele-kvetiny a dál nemusím řešit nic :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.