CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k PGS herní minipočítač skončil svou dráhu na Kickstarteru. Je snad projekt mrtvý?

A nebude to spis tim, ze Intel oficialne skoncil s vyvojem novych Atomu a zredukovani vyroby stavajicich? Cena i3-i5 je o dost se lisici plus i o dost zravejsi... Stejne nechapu co by se na tehle masinkach mimo Counter striku mohlo hrat, neb to graficky nic neutahne... Na praci jsou tyto procesory dostacujici, na hry uz vubec...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak něco podobného (1 displej, ale s klávesnicí) pod názvem Pyra dělá Michal Mrozek z Německa: https://www.dragonbox.de/en/45-pyra Celý projekt finišuje, Evildragon (Michal) má za sebou realizaci projektu Openpandora. Zjevně do toho dává Německou pečlivost, vše otevřeně ventiluje na fóru.
Je to projekt výrazně spojený s komunitou, OS je GNU/Linuxu, protože primárně je zaměřený na emulátory, hry, retrogaming a případně jako UMPC. Ale i na Pyřině předchůdci Pandoře se dal rozjet Android 2.3 a prý to fungovalo (nezkoušel jsem).
Na mě mají podobná udělátka moc malý displej, takže já si spíše pořídím 10" tablet.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

To dela podle jmena Cech????

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To pouze tak na první pohled vypadá.
Michal je německé národnosti.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

PGS projekt smrděl už od začátku + každý vydaný update jen víc a víc dokazoval, že zakladatele nemají vůbec žádné technické znalosti, snahu komunikovat a vůbec všechny své problémy rádi shazují na konkurenci v podobě GPD.
PGS je jednoduše banda neschopných pitomců a doufám, že na jejich kecy na stránkách nikdo nenaletěl.
Do teď nemají uvedeno, že nemají pasivní chlazení, nemají 5 kanálový zvuk, nejdou refundovat předobjednávky atd.

PS: Michalova Pyra vypadá moc pěkně a šel bych do ni z praku hned nebýt ARMu. Něco malého s Windows by se hodilo na cestách a GPD nechci, nakonec taky chladí aktivně.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.