CDR.cz - Vybráno z IT

Platby prostřednictvím WhatsApp Pay vám v budoucnu vrátí peníze zpět z nákupu

V srpnu tohoto roku WhatsApp začal testovat tlačítko na liště chatu, díky kterému se dalo provádět platby jediným kliknutím. Nyní údajně pracuje na funkci cashback, která za jednotlivé platby uživatelé odmění.

Již před nějakou dobou WhatsApp spustil svou platební službu WhatsApp Pay v Indii a Brazílii, a přestože ještě není dostupná po celém světě, chatovací aplikace zahájila testování nových funkcí na podporu adopce. WABetaInfo totiž uvedl, že zaznamenali funkci ve vývoji - jak vidíte na přiloženém snímku obrazovky, tato funkce přidává nové platební okno v sekci Zprávy: „Získejte cashback z vaší následující platby.“

zdroj

Přestože samotné okno neodhaluje žádné další podrobnosti o onom cashbacku, WABetaInfo sdělilo, že tato funkce pošle uživatelům peníze zpět z nákupu za 48 hodin po zaplacení. V Indii bude navíc omezena na platby UPI a jeho částka se bude pohybovat kolem ₹10 (necelé 3 Kč). V tuto chvíli není jasné, zda bude cashback k dispozici všem uživatelům či pouze těm, kteří dosud neprovedli žádnou platbu prostřednictvím WhatsApp, nicméně očekáváme, že po oficiálním oznámení této funkce veřejnosti nám vývojáři sdělí podrobnější informace.

Tagy: 
Zdroje: 

Diskuse ke článku Platby prostřednictvím WhatsApp Pay vám v budoucnu vrátí peníze zpět z nákupu

Čtvrtek, 30 Září 2021 - 00:56 | Zog Zogothowics | Jakou informační hodnotu má tento výblitek? To si...

Zobrazit diskusi