CDR.cz - Vybráno z IT

Playstation uvede vlastní boty na motivy herní konzole. Budou svítit a vibrovat

K netradičnímu spojení došlo na poli byznysu. Herní firma se dala dohromady s výrobcem bot a představuje speciální limitovanou edici svého unikátního modelu.

Informace, kterou pro vás máme dnes, se nám pod ruku nedostává zrovna pravidelně. Netradiční krok udělala společnost SONY Entertainment, která spojila síly s módní značkou Nike a vytvořila novou edici bot s tématikou herní konzole PlayStation. Za designem stojí návrhář Tony Hardman, na vývoji se podílel také basketbalista Paul George.

Jedná se o běžný tvar boty, ten je ale ozdoben herními motivy a proprietami. Nechybí svítící logo PlayStationu, otvory na tkaničky v barvách tlačítek Dual Shocku nebo speciální kód na zádi, který uživatelům sítě PlayStation Netrwork dovolí stáhnout exkluzivní pozadí. Modré pryžové podrážky září ve tmě.

Se světelným logem PlayStationu si navíc vyhrajete. Svítit nemusí, pokud se ale rozhodnete pro druhou variantu, můžete si vybrat, zda bude světlo stabilní, jestli bude blikat a vibrovat jako ovladač PlayStation Dual Shock. Podle zahraničních zdrojů ovšem baterie, schované uvnitř jazyku boty, nejsou vyměnitelné a disponují životností přibližně 150 hodin.

Boty se budou jmenovat Nike PG2, v limitované edici budou k dispozici od 10. února s cenovkou 110 dolarů.

Tagy: 
Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Playstation uvede vlastní boty na motivy herní konzole. Budou svítit a vibrovat

Žádné komentáře.