CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Podle Citibank má Bitcoin příští rok atakovat hodnotu 318 000 dolarů

Jo a "analytik" Citigroup má zas roční cílovou cenu AMD 13 $ (aktuální je 83 $, ostatní analytici jsou kolem 100 $). Tak tolik asi k jejich odbornosti něco predikovat... v podstatě se jen snaží za každou cenu na sebe upozornit.

https://www.tipranks.com/stocks/amd/forecast

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

300 000$ BTC je hodne optimisticke uz na 50ti bych byl $ milionarem :-D Ono se to velice tezko odhaduje, jeden pan take rikal ze bude do 5 let na 2 milionech $ ;) Podle me se toto nestane, letos ale mozna uvidime 20k tomu bych veril mozna i 25k pak bude velka korekce na 14-15k a nasledne ke konci pristiho roku je mozne 30-40k ale vic neverim, navic ja vidim mnohem vetsi potencial treba v LTC, ltc je takovej cernej kun kterej pokud btc udela 30k muze jit na 600$ nebo i vyse, pokud by BTC sel na 300k LTC muze udelat 5-10k ale to uz je cira spekulace :)
LTC verim zvlaste proto ze udelali nejake zmeny v bloku a ted cim vice jde TX v siti tim mensi je poplatek za TX coz je velmi dulezite na mikroplatby vseho druhu a chysta se mimble wimble coz je anonymizer transakci to by mohlo cenu LTC velmi nakopnout.
Akcie AMD za 13$ ? Ten pan asi nesleduje aktualni deni :-D Mozne ze za 13 jednou bude ale v pristich nekolika letech vysoce pravdepodobne ne spise pujde pres 100.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jak se píše v článku, aby to bylo na 300k, tak to někdo musí být ochoten za těch 300k koupit... A na takové hodnotě už musí převyšovat u spekulantů více fundamenty než potenciální růst, protože z 300k už 1000% zhodnocení jen tak nedosáhnete...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Stačí když to splitnou a bude za 13 :) ale hodnota zůstane stejná akorát jich držitele budou mít X násobek

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Takže jak Amíci zabavili ukradené BTC hackerům, tak jimi splatí státní dluh?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Podle některých informací byla hranice 20 000 dosažena obřím podvodem (nákupem BTC za neexistující many, viz burza Bitfinex a digi žetony Tether).
Jinými slovy, pokud to nyní roste podobně, lze předpokládat opět nějakou kulišárnu a následný pád.
Zdar Max

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Predpokladat muzes co chces, ale ted ma stoupani ceny nekolik veci jako realny zaklad. Neni to jen greed, i kdyz v tom hraje zasadni roli. Nejdulezitejsi je asi to, ze Amazon nyni akceptuje platby v BTC ( i kdyz ne primo) - https://btcmanager.com/moon-web-amazon-purchases-bitcoin-btc/ . Dale pokud banka jako je Citi o BTC najednou mluvi uplne opacne nez driv, tak to muze klidne znamenat, ze uz davno pracuje na tom, aby BTC bylo rozumne zarazeno do rizikovyho portfolia. Coz znamena ze se do nej uz investuje a to nejspis znamena ze to uz delaji i dalsi banky. Tyhle "whales" dokazou cenu vypumpovat klidne az k 20K jeste behem tohoto tydne, kdyz se jim zachce.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pad je vysoce pravdepodobny, ale asi jeste nejake ryby nakupuji i takto vysoko tak to nechaji a pak vypustej rybnik a papa penizky :) 3 roky pak byude kurz dole, vypusti se spousta negativnich zprav a spousta lidi to radeji proda pod cenou, malokdo si muze dovolit/vydrzi to pres vsecko spatne drzet to az do dalsi vlny s vysokym kurzem v roce 2025. Navic velrybam nejde o max kurz a rekordy ale o vytvoreni rozdilu, kdyz to bylo dole nakupovali kdyz to udelalo 10x zacali prodavat a pak je jejich zajem jasny aby to zas kleslo a slo za nejaky cas zas vyhodne nakupovat ne to aby to rostlo to the moon ;) Myslim ze 62000$ je na rok 2021 slusna vejska zvlaste kdyz to slo ze 3500 ;) Je vtipny ze kdyz to takto drzi delsi dobu bez vyraznejsich propadu to roste jak lidi zapomenou na leta bolesti 2018-19 :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

a taky sni sve pero pokud to bude spatne, jako John McAfee? https://bircoin.top/

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

McAfee uz je bezperak ne ? Jeho vestba nevysla :) No podle me jako ze je trochu znamej tak prihodil svy polinko na vytvoreni pozitivni nalady u investoru a sam uz prodaval :-D Malym hracum pak zustanou karty v ruce a velky vypustej rybnik, klasika.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Bitcoin je určité množství. Začali ho kupovat i velké banky a fondy. Ano, možná se cena sníží na nějakou dobu, ale zájem určitě je, což vede k rostoucímu kurzu. Ne, momentálně nikdo by nezaplatil $300,000. Jenže každý investor pomálu si všímá jak se vyvíjí ceny a najednou si řekne "proč nezainvestuju právě do bitcoinu, ostatní na tom vydělávají?". A cena se navýší třeba na $100,000.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.