CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Fascinující pohled do zákulisí skladů Amazonu: Pomáhá 15 000 robotů! [video]

O tom, jak zavádí Amazon robotizaci se píše už nějakou dobu. Koupil kvůli tomu i nějakou firmu. A jeho cílem je (teď už si nepamatuji v jakém horizontu, ale moc na dlouho to nebylo), nahradit lidi úplně. Takže ve výsledku o tu práci lidé přijdou a Amazonem naslibovaná pracovní místa vymizí.

+1
-19
-1
Je komentář přínosný?

Souperit s roboty tim, ze clovek je levnejsi, je dost pitomy napad. Lide by meli mit jinou kvalifikaci nez jen to, ze jsou ochotni pracovat za mene nez robot.

+1
-19
-1
Je komentář přínosný?

Příspěvek byl myšlen ve vztahu k nedávnou kauze budování skladů Amazonu v ČR. Brno to odmítlo a bylo obviňováno, že připravilo lidi o několik tisíc pracovních míst. Na tomto je vidět, že míst jen dočasných. Z pár let by tam zůstala jen hnusná škatule s roboty.

+1
+25
-1
Je komentář přínosný?

"Lidé však o práci nepřijdou. Amazon jich tuto sezonu plánuje zaměstnat na úctyhodných 80 000. Díky elektronickým pomocníkům budou mít alespoň sváteční shon o něco příjemnější." ....... planuje zamestnat na sezonu? To asi mysli brigadniky .... 14dni prace pred Vanocema ale nikomu trn z paty nevytrhne a urcite to neznamena, ze "lide neprijdou o praci"

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.