CDR.cz - Vybráno z IT

Pornhub nabízí Italům uzavřeným v karanténě prémiové účty

Spousta společností se v době karantén a zákazů snaží pomoci těm, kteří jsou nuceni zůstávat kvůli koronaviru doma. Občas na odlehčení tíživé situace pomůže i málo, a tak se Pornhub rozhodl, že do konce března dostanou všichni Italové prémium zdarma.

Z evropských zemí zasáhl koronavirus Itálii nejrychleji a momentální počet nakažených čítá přes 17 tisíc. Stejně jako v České republice jsou navíc Italové všichni do jednoho v karanténě. Pornhub se tak rozhodl jim pomoci s trávením volného času. Kdokoliv, kdo se přihlásí na svůj účet v Itálii si může bez nutnosti zadání platebních či jiných údajů užívat prémiových výhod až do konce března.

Pro ostatní země sice podobná nabídka zveřejněna nebyla, nicméně dle uživatelů je možné se k ní dostat skrze použití italské VPN a poté již bez nutnosti ji znova zapínat mít premium k dispozici i při příštím přihlášení. Pornhub se navíc snaží investovat i do většího soukromí pro své uživatele. Za posledních pár let například vydali vlastní VPN service a spustili Tor stránku, aby pomohli svým uživatelům s anonymizací.

Dále také nabízí procento březnových výdělků z jimi vlastněné stránky pro vlastní obsah Modelhub na pomoc lokálním nemocnicím. S přibývajícími týdny podobná zvýhodnění nabízí i další firmy. Někteří operátoři nabízejí neomezené datové tarify či volání zdarma v síti, mnohé knihovny nyní poskytují e-knihy a audioknihy zdarma a pro školáky se nabízí mnohé výukové materiály. Ať už se čas v karanténě rozhodnete strávit jakkoliv, přejeme příjemnou zábavu!

Tagy: 

Diskuse ke článku Pornhub nabízí Italům uzavřeným v karanténě prémiové účty

Středa, 18 Březen 2020 - 10:35 | Nafrei | Nejsou tam reklamy a jsou k dispozici nějaká...
Úterý, 17 Březen 2020 - 18:41 | DRK | A k čemu přesně ten prémium účet na takové...
Úterý, 17 Březen 2020 - 11:25 | no-X | https://www.rouming.cz/roumingShow.php?file=...

Zobrazit diskusi