CDR.cz - Vybráno z IT

Posledních patnáct hodin! Získejte až 700 Marvel komiksů zdarma

ironman-comics
Sdílejte, tweetujte, lajkujte, šiřte emailem či po IM tuto zvěst; speciální akce společnosti Marvel se znovu opakuje, tentokrát je však prý na nápor zájemců zcela připravena. :)

Podobná reklamní akce proběhla před necelým měsícem ve spolupráci s vydavatelem comiXology. Není tedy žádným překvapením, že i dnešní druhé kolo speciální promo akce je opět v kooperaci s touto společností. Březnová akce byla z hlediska předběžného avíza a posléze i z náporu potenciálních zájemců tak nezvládnuta, že zopakování této zajímavé akce bylo pomalu nutností. Marvel informuje, že systém distribuce bude nyní řešen zcela novým způsobem, který již zaručí stažení komiksů bez větších problémů.

Do zítřejších ranních šesti hodin je nutné se zaregistrovat na této speciální stránce. Od 11. dubna pak bude vydavatel postupně na základě registrace rozesílat zájemcům na emailovou adresu nutné kroky a individuální přístupové odkazy, ze kterých získá uživatel vstup do databáze se 700 elektronickými komiksy od Marvelu. Tento styl distribuce má zaručit optimální přístup uživatelů k serveru a jejich bezproblémové stahování jednotlivých dílů, čísel, časopisů atd. Jen drobné upozornění i od nás: emailový odkaz/přístup ke komiksům má omezenou dobu trvání, od doručení emailu vám bude odtikávat 48 hodin do expirace. Proto stahování jistě neodkládejte. (Asi to bude chtít víc emailových schránek. :))

Marvel promo adv

Drobným rozdílem od březnové akce by měla být kompatibilita nejen s mobilními zařízeními postavených na Androidu, ale i možnost stáhnout si komiks v běžném formátu s uživatelským počítačem, notebookem, netbookem atd. (Možná PDF?! Nevíme zatím podrobnosti.)

Ale dost už řečí. Jste-li fanoušky marvelovských superhrdinů, určitě neváhejte a zaregistrujte. A nezapomeňte se posléze v diskusi s námi podělit, na které komiksy máte zálusk a zda-li v oné nabídce nakonec skutečně byly…

Tony Stark: "Dvakrát Martini, extra suché, extra olivy, extra rychle."

Jiří Molnár

Pracoval zde pět let jako šéfredaktor serverů CDR.cz, DIIT.cz a PCPoradenstvi.cz. Aktivně se podílel na tvorbě obsahu všech tří webů, primární rolí však bylo řízení redakčního týmu a prosazování marketingové strategie. Dnes pracuje jako IT konzultant a frontend vývojář na volné noze.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Posledních patnáct hodin! Získejte až 700 Marvel komiksů zdarma

Středa, 10 Duben 2013 - 14:39 | HKMaly | Proc ne? Bude tam Watchmen prvni dil, a druhy dil...
Středa, 10 Duben 2013 - 08:49 | John Douberro | Silne pochybuju. Watchmani se stale dobre...
Úterý, 9 Duben 2013 - 21:17 | bager | Su tam aj watchmeni ?
Úterý, 9 Duben 2013 - 16:53 | Doug Quaid | no z toho ako som to ja pochopil, si clovek bude...
Úterý, 9 Duben 2013 - 15:25 | Lukáš Voříšek | Že bych si konečně přečetl Iron Mana? Alespoň se...

Zobrazit diskusi