CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Nová česká služba Webhned.cz: Vytvářejte webové stránky bez programování

Vtipne je, ze za tech 539 mesicne (maji primo na svych strankach odkaz) je u ignumu virtualni otec ..... kde si pak clovek muze zadarmo nainstalovat tri prdele nejakych z tech "web bez programovani" sracek ....
Kdyz se tak divam na ten webnode, tak tam je to zdarma ..... cili tady za tu (snad) pouzitelnou profi verzi platit pres pul litru je uplna utopie ...... nebo ma to neco, co mi uniklo?

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Zjevně netušíte, o čem píšete. Webnode je zdarma pouze na 30 dní a pak si musíte zvolit placenou variantu, kde jste pak navíc ještě omezeni prostorem, přenosem dat a počtem schránek.

S virtuálními servery jistě máte pravdu, co se týče ceny, ale to už není záležitost pro lidi, co si chtějí snadně a rychle vytvořit web. Musí už mít více než jen základní znalosti, aby si vůbec byli schopni nainstalovat všechny aplikace potřebné pro běh webového serveru a databáze a s tím spojenou nutnost následně nějaký volně dostupný redakční systém nainstalovat. Pro absolutní lajky tedy téměř nemožné.

Kromě webnode jsem zkoušel i jiné podobné služby, včetně neuvěřitelně předpotopního Easy webu od Pipni. Žádný z nich tedy zdarma není a pokud to tak někdo prezentuje (jako Webnode a jejich 100% zdarma) pak ano, zdarma na 30 dní, ale to je celkem k ničemu. Webhned od Ignumu se sice zdá na první pohled drahý, no ale je v tom doména zdarma, což mají snad jen u Webmia a jejich prostředí se mi uživatelsky líbí asi nejvíc. Je tam o moc víc doplňků na web a všechno je přehlednější a líp se to ovládá - je to teda čistě můj osobní názor a dojem z těch několika služeb, co jsem zkoušel, takže jsem nakonec zůstal právě u webhnedu.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Presne. Citalo sa to akoze zaujimavo, az kym som si nepozrel ich cennik.

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

No mě ten článek přišel skoro jak placená reklama.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

No nazdar, to bude zase vypadat ... tyhle wysiwyg editory delaji na webu priserny bordel.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.