CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k PREVIEW – Vyhrabe se Metro Exodus z problematického vývoje?

Achjo koridor mi vubec u teto hry nevadil nemusel jsem resit kam mam jit a uzival si pribeh kdyby chtel hrat stalkera budu hrat stalkera....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Máte pravdu, předchozím dílům ten striktně lineární přístup seděl. Je však dobré, že se vývojáři posouvají ve svých ambicích. I v kontextu s příběhovým vývojem ten otevřený svět dává větší smysl v Metro Exodus. A přiznejme si to, poslední S.T.A.L.K.E.R. vyšel před téměř devíti lety a jen tak další nevyjde (samozřejmě se i dnes jedná o výtečné tituly).

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Vis co, vsichni dneska jedou open-world a neni pomalu hra, aby to byla slusna koridorovka, mohlo byt treba Metro Exodus, ale nebude, dalsi ze zaplavy stejnych veci. Jejich boj az to zapadne.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To je opodstatněná obava. Já však předpokládám, že vývojáři budou podřizovat otevřený svět jejich hře a ne naopak (což lze usuzovat z toho, jak doposud nakládali se značkou). Jinak řečeno, aby benefitovala hra z open-worldu, ale zároveň neztratila své kouzlo. Pokud však udělají něco generického s velkými prázdnými planinami a spoustou miniúkolů přines/zabij, tak máme opravdu problém. Pokud se však můj předpoklad vyplní, tak to nebude další open-world střílečka hodna zapomenutí, ale další, při nejmenším dobrá, Metro hra.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.