CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Připravuje se oblíbený čistič CCleaner pro Android

IMHO dobrý leda k tomu, aby bylo co spravovat. To zas bude nářků, až si BFU smažou SMS :))) Pokud je mi známo, android má celkem dobrou vlastní správu paměti a nepotřebné procesy prostě odstřelí sám. Slušný prohlížeč umožní nastavení cache na kartu a SMS zaberou pár kB...
Asi ne náhodou většina zkušenějších varuje před použiváním všelijakých čističů. Stačí pak jeden trochu nestandartně umístěný adresář, který smaže a může být problém.
Nezlobte se na mě, ale takový článek bych spíš čekal na bulváru typu živě. Ti postižení pak honem hledají někoho, kdo je vytáhne ze šlamastiky.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

CCLeaner neni nic jineho nez jedna velka prasarna ktera system krasne rozdela. Ja jsem ho nikdy nepouzil zato mam realne zkusenosti s desitky pocitacu na kterych tenhle program uzit by a misto prinosu byli rozsekane jak cesty k registrym, tak ovladacum a programum. Hned jako ho vidim automaticky mazu. Zdravy clovek si system pred svinstvem z internetu o-chrani, BFU nepomuze ani 1000x "overenych" cisticu.

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Tak tak, CCleaner je druhý nejčastější důvod (hned po breberkách) vedoucí k reinstalaci Windows. Hlavně ho nikomu nedoporučujte a ve svém okolí ho vymiťte. Teda pokud díky němu nevyděláváte, pak je to na vašem svědomí. :)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Jednou jsem se setkal s čističem registru, který byl zřejmě z USA a neznal tedy klíče registru týkající se lokalizace, takže po aplikaci přestala fungovat veškerá diakritika a česká klávesnice. Měl jsem diakritiku v heslu, takže jsem se ani nepřihlásil do Widlí. Následovala obnova registru ze zálohy.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.