CDR.cz - Vybráno z IT

První fotky phabletu HTC One Max - čtyřjádro a 5,9" displej

htc one max
Na internet unikly skutečné fotografie připravovaného phabletu HTC One Max, který vzhledem i velikostí překonává v porovnání drobného konkurenta Apple iPhone 5. Jaké vlastnosti nabídne?

Servery Nowhereelse a ePrice zveřejnily několik uniklých fotografií chystaného phabletu HTC One Max (někdy označovaného jako HTC T6). Tento model je vybaven 5,9" displejem s Full HD rozlišením (1920 x 1080 pixelů). Jeho srdcem by měl být čtyřjádrový procesor Snapdragon 800 s taktem 2,3 GHz. Mezi další vlastnosti patří 2 GB RAM, vnitřní paměť o velikosti až 64 GB a baterie o kapacitě 3200 mAh. Jeho rozměry činí 137,4 x 68,2 x 9,3 mm. V porovnání s velikostí nejnovějšího zařízené iPhone 5 od Applu, jehož rozměry jsou 124 x 59 x 7,6 mm, se bude jednat o skutečně pořádný "kus" zařízení.

HTC One Max Blanc T6
htc one max1

Na jedné z uniklých fotografií je smartphone One Max zachycen zboku společně s telefonem Motorola XT882. Dřívější snímky znázorňovaly nový model pouze zepředu. Výrobce HTC má ke svému připravovanému modelu také čerstvou reklamní kampaň na svém kanálu Youtube s názvem Here´s To Change. Z videí HTChange se bohužel zatím nedozvíme vůbec nic. Možná se mobil objeví v nadcházejících dílech.

HTC One je oblíbeným telefonem mezi uživateli, čehož chce výrobce náležitě využít. Do prodeje se chystá jeho zmenšená kopie HTC One Mini. Na pultech obchodů se objeví za měsíc s cenou od 11 500 korun. Avšak ani na původní model HTC One tchajwanská firma nezanevřela. Kromě standardní černé, stříbrné a červené varianty se bude vlajková loď nově prodávat také v elegantní modré verzi. Je jisté, že se modrá barva objeví na amerických stáncích, později se očekává dodání také do Evropy. Tato informace se objevila na twitterovém účtu @evleaks.

HTC One blue

I když se HTC hodně snažilo a úhlopříčka displeje nového phabletu dosahuje téměř šesti palců, na trhu se dají vybrat ještě o něco větší přístroje. Například připravovaný Asus Fonepad má nabídnout 7" displej. Volně v prodeji je například Samsung Galaxy Mega s 6,3" displejem za cenu od 11 000 korun. Přímým konkurentem by však mohl být Samsung Galaxy Note III, který se má představit 3. září 2013.

Zdroje: 

O "Olga Kolková" K

Redaktorka serveru CDR.cz

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku První fotky phabletu HTC One Max - čtyřjádro a 5,9" displej

Středa, 7 Srpen 2013 - 15:35 | corwin78 | Pokud to HTC nebude mít stylus a s tím spojené...

Zobrazit diskusi