CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k BlackBerry chrání svou hardwarovou klávesnici. Žaluje Typo Products za porušení svých patentů

Osobne se nedivim, ta klavesnice je jedine, co BlackBerry ma ...

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

"duševní vlastnictví," "inovativním designem," "vyvrcholením mnohaletého vývoje a výzkumu." - gratuluji, všichni zúčastnění v téhle šaškárně zřejmě byli účastníky programu pro nadprůměrné retardy v Jedličkově ústavu a povedlo se jim objevit QWERTY klávesnici.

+1
-23
-1
Je komentář přínosný?

Tys asi BB v životě v ruce nedržel, co? :) Když to srovnám s Q10 tak podobnost je víc než náhodná, http://cdr.cz/sites/default/files/blackberry-q10-logo.jpg to znamená že všechny znaky včetně dodatkových jsou na stejném místě, nehledě na podobně vystouplé písmenka (levá půlka klávesnice má takový vylisovaný oblouček doleva a pravá půlka klávesnice ho má doprava). Tím se rozhodně liší od klávesnice QWERTY Nokia, která má numerický blok uprostřed, zatímco BB ho má...nalevo

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Ano, já mám zase vystouplou čárku pod písmeny F a J, na stolní klávesnici. To je minimálně na Nobelovku, nejen na patent. :-))))))))))

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

To je bohužel typický projev firmy, která jde do kopru - aby se ještě podojilo co nejvíc, tak kolem sebe začne kopat právní oddělení, než to celé padne :-/

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Tím chceš říct, že takový Apple jde do kopru již několik let? Ti žalují kdykoliv kohokoliv i pro daleko větší prkotiny.

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Ačkoliv to tak třeba nemusí vypadat, díky obrovské zásobě hotovosti a stále vysokým prodejům, tak Apple jde také do kopru, protože vyčerpali svůj potenciál inovací a nejenže již dávno nejsou lídrem trhu, tak už nejsou ani lídrem technologickým/inovačním, takže je to prostě jen otázka času, než přijde krize a další zázrak se asi konat nebude, protože předpokládám, že Jobs z mrtvých nevstane.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Pokud Apple rychle nepřijde s něčím novým, tak máš pravdu, firma půjde dolů. Nemůžeme však říct, že by však nebyly příležitosti k inovacím - hodinky, TV, kombinace ipadu a macbooku.

Nějak se mi nechce věřit, že by Apple se svými financemi (někde se ten outsourcing v číně musí projevit) najednou bez Jobse úplně vyhořel, ale můžeme konstatovat, že iPhony - nic nového kromě iOS 7, iPady - nic nového, macbooky - nic nového.

Dávám tomu osobně tak 2-3 roky, jestli do té doby s ničím nepřijdou, tak budou ve velkém problému (dneska co si budeme povídat v nějakém větším problému nejsou).

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.