CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k RECENZE - Battleborn je jedna velká nudná reklama na Overwatch a Borderlands

"V těchto příběhových kampaních si můžete poskládat tým přátel (či náhodně přiřazených lidí z celého světa) a projít útržky příběhu s naskriptovanými rozhovory, úkoly a střety s bossy."

Je možné hru hrať aj čisto ako single player? Či to musí byť kooperácia aspoň dvoh hráčov?

+1
-26
-1
Je komentář přínosný?

Osobně jsem to zkoušel a možné to je. Jen musíte počítat s tím, že je průlez misí daleko těžší a delší, protože je zkrátka uzpůsobená pro multiplayer (doporučuji vybírat tankovací postavy). Bohužel ale není hra natolik zábavná, aby mělo smysl si ji pořizovat kvůli singleplayeru.

+1
-24
-1
Je komentář přínosný?

OK. Vďaka za typ. Mňa dosť bavil Borderlands 2. Tak som myslel, že toto by mohlo byť podobné.

+1
+26
-1
Je komentář přínosný?

Počkal bych s Battleborn na slevu. Do té doby se spíš vyplatí přehrát i zbylé díly Borderlands, včetně průměrného Pre-Sequel :-)

+1
+28
-1
Je komentář přínosný?

Jasne. Tak som si to aj ja povedal. Pre-Sequel som ešte nedohral. Nemám už na to toľko času a väčeinou ani chuť a tak mi to ide veľmi pomaly. :-)

+1
-26
-1
Je komentář přínosný?

"Machrovat tedy před ostatními můžete pouze svým umem, nikoliv peněženkou"

Machrovat se muze spis tak volnym casem nez umem. V kompetitvnich multiplayer hrach by zadne takove zamykani postav a vybaveni nemelo existovat. Da se pochopit u F2P hrach, ale u hry za plnou cenu nema co delat. Pak nezalezi vubec na hracove umu, ale kolik ma volneho casu, diky kteremu dava neopravnenou vyhodu diky vice postavam, lvl postavy (odemika vice moznosti ve hre), a mnozstvi a kvalite veci. A o to je to horsi ze diky absenci plateb, neni moznost preskocit to pocatecni omezeni, a hrac se musi trapit (a vetsinou prohravat) proti mnohem silnejsim protihracum.

Takze pokud nemate hromadu casu ani s Battleborne nezacinejte. Z duvodu omezene populace stavi proti sobe lvl 5 proti lvl 50 a je temer nemozne vyhrat.

+1
+27
-1
Je komentář přínosný?

Tak v kooperativnich hrach to ma smysl velice dobry, a i v kompetitivnich to muze fungovat pokud je dobry matching. Ta chyba je v tom, ze kdyz v omezene populaci proste neni dost lvl 5 (nebo rekneme 4-6) na hru, tak to ma hra priznat a proste rict, ze se skupinu nepovedlo nalezt. Resit to tim, ze cim pozdeji prijdes tim vic musis zaplatit je k nicemu.
Ono ani u F2P her nema souboj lvl 5 proti lvl 50 logiku, akorat F2P hry maji vetsinou vetsi populaci, takze se to nestava tak casto.

+1
+28
-1
Je komentář přínosný?

kompetitivní = soutěživý, konkurenční
kooperace = spolupráce, součinnost

+1
+22
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.