CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k RECENZE - Battlefield 1 se vydal do období, kterého se ostatní obávali

Bych mel dotaz na hrace multiplayeru. Zacinate hru vzdy singlplayerem, ve kterem se procvicite a pak skocite na multak?
Ja totiz multiplayer vubec nehraju a jen singlplayer. Samozrejme nejaky Battlefield vubec nepripada v uvahu, ale stve me, kdyz treba v singl hrach je zaroven zabudovan i multiplayer, ktery muzu a nemusim pustit, ale mam ho nainstalovan. Radeji bych, kdyby ty hry vychazely oddelene, aby me multiplayer vubec neotravoval.
Prirozene by me zajimala i protistrana, jestli hraci multiplayeru chteji singlplayer nebo by ho zase z te hry nejradeji "vystrileli" oni?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Odpovim ti takto... u Battlefield serie hraju jen MultiPlayer... Single jsem hral jen kvuli odemknuti nejaky zbrani do multaku. Single je v BF fakt jednoduchy a AI je otresna. Multak je podle me lepsi a nikdy mi nevadilo ze tam je treba Single. Sam si prece urcis co chces hrat, bud to nebo to a nevsiml jsem si ze by to tam nejak skakalo nebo tak..

JInak BF1 je orpavdu skvelej, uzivam si to avsak vracim se k BF4 protoze mam rad rychlou akci a to u BF1 moc neni.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Single player v BF1 je jen takova demoverze a trening na multiplayer.

Tyhle hry si prece nikdo nekupuje kvuli single playeru - je to dohrane za 4-5 hodiny kdyz se clovek kocha okolni scenerii. To same Titanfall II.

Samotny single player by mel smysl, kdyby sly hrat multiplater mapy aspon s botama.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Single je u BF jen demonstrátor enginu a místo na rozcvičku.

Osobně nechápu zase lidi, co si kupují střílečku kvůli SP, takovou hru si zahraješ jednou, maximálně dvakrát. Každý BF mi vydrží min. rok a půl docela intenzivního hraní.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Zajímavá úvaha, ale reálně asi těžko realizovatelná. Pokud by SP a MP vyšly separátně znamenalo by to vyšší náklady na vydání. Pořád ještě se prodává retail, tedy by bylo nutné oboje vydat fyzicky. Nedej bože, kdyby se mělo vydat vše, tedy SP, MP zvlášť a k tomu edice obsahující oboje.To by se ve výsledku projevilo na ceně, která by byla zvlášť pro kombinaci obou verzí vyšší.

Odpověď na tohle leží asi v tom, o jaký se jedná titul. U her jako CoD a BF je prostě jasné, že SP je druhotný a nečeká se od něj nic moc extra. Naopak od her jako je například DOOM, je to prostě o singleplayeru a multiplayer hraje prostě druhé housle.

Výsledek pak bude takový, že ty jako hráč singlu si prostě nebudeš kupovat hry jako je Battlefield, kde cena neodpovídá zážitku ze singlu a naopak hráč pouze multiplayeru si nekoupí například Zaklínače 3 (toho zmiňuj proto, že neobsahuje žádnou formu multiplayeru), jelikož tam nemá možnost protihráčů.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Jelikož v první světové válce byla bojová technika prakticky novinkou, je nutné počítat s tím, že zde nemá kdovíjaké zastoupení. Když už se ale najde, dokáže nepříjemně potrápit. "

Je-li řeč o tancích, dokáží (notoricky poruchové modely z 1. sv. v.) nepříjemně potrápit i své řidiče?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jelikož série Battlefield není žádným simulátorem, rozhodně se nedá čekat, reálný jízdní model :-)
Ten je opravdu uzpůsoben tomu, aby byl zábavný a snadno uchopitelný.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.