CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k RECENZE – Máte koule na návštěvu Kyratu ve Far Cry 4?

s recenzí souhlasím. už mám pár hodin odehráto a baví mě to. čas od času si sice říkám, že už zas lítám po mapě jako magor a že mě ta turistika nebaví, nicméně pořád je tu "ještě jeden plakát" nebo "ještě jeden otazník" a ejhle, zas je půlhodina v háji.

co se týká soundtracku - hudba z minulého dílu je výraznější, to ano... Skrillexe a Damiana Marleyho s jejich Make It Bun Dem asi nezapomene žádný hráč, snad ani ten, který nesnáší dubstep... nicméně hudba ve čtverce mi velice dobře sedne k atmosféře podhorské zemičky, mi osobně se hudba líbí (ale já jsem fanoušek etno hudby, takže mě hrdelní a alikvotní zpěvy v soundtracku potěšily :))

+1
-26
-1
Je komentář přínosný?

Tak se nam z toho stal dalsi Battlefield a Call of Duty - par drobnych zmen, pridame par veci, prejmenujeme postavy a vydame tu samou hru znova. A takhle lze pokracovat do nekonecna.

Takze ve Far Cry 5 (jizni Amerika) budeme jezdit na lamach a do zadku nas bude kousat jaguar, Facr Cry 6 na Sahare se bude jezdit na velbloudech a kousat nas budou lvi, Far Cry 7 v Antarktide a do zadku nas bude kousat tulen, Far Cry 8..... atd atd atd. A vsude se bude splhat na vysilace a prbihat predskriptovanyma lokacema, kde se budou objevovat zaporaci i po kompletnim vystrileni a dokonceni pribehu.

+1
-26
-1
Je komentář přínosný?

pokud si dobře vzpomínám, ve trojce se v osvobozené oblasti nepřátelé neobjevovali... až poté, co si hráč zresetoval outposty a mapa zas zčervenala.

co se týká věží, nebyl bych tak přísný - na každou se musí jinak a člověk u toho musí myslet a koukat se... rozhodně jsem zažil tupější hry.

+1
-41
-1
Je komentář přínosný?

Nesuhlasim . V Singl CoD ci BF idu misie liniarne jedna za druhou a nieje ziadna volnost prejst si to na svoj sposob. Iba take uzke a kratke koridory. Vo FC3 a 4 sa da hrat single na x sposobov.

+1
+26
-1
Je komentář přínosný?

Odohrane mam na cca 15 % ,zatial mi to pride prilis lahke aj na najtazsiu obtiaznost. Turiastika po mape mi nevadi. Ta gyrokoptera je super napad , neni nad pekny nalet so zasobou navnad ,min, lahvacov a dalsich zbrani hromadneho nicenia :)

+1
-25
-1
Je komentář přínosný?

Jsou tam taky takovy priblbly psycho mezihry jak ve trojce? To mi priserne lezlo na nervy, kvuli jejich naprosto nevyvazeny obtiznosti.
Normalne jsem jel celou hru na maximalni obtiznost a nic me nezastavilo, byl jsem jak smrtakuv bracha. A to jsem vubec nepouzival zadny specialni injekce (proste mi prislo takovy divny, ze se hlavni hrdina necim napichne a je neprustrelnej), jen semtam na vylepseni zdravi. Zarvat se mi podarilo malokdy. A pak vzdycky prisla nejaka pitoma mezihra a ja to opakoval desetkrat, nez se mi pres to podarilo dostat.
Uplne nejlepsi byla ta obri potvora na dvorku, po jejiz likvidaci (to bylo relativne v pohode) prisla tma tmouci, ve ktery nebylo videt naprosto nic a vzdycky jen odnekud neco vylitlo, dvakrat se me to dotklo a konec. To uz jsem musel kapitulovat a vzit injekce nesmrtelnosti na milost.
Kazdopadne si me tyhle vlozky fakt neziskaly.

+1
-35
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.