CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k RECENZE – Forza Horizon 4 opět září. Dokázala, že s kvalitou lze zajít ještě dál

"Xbox One X pak navíc podporuje plnou podporu 4K rozlišení..." to mě zarazilo a musel jsem si to přečíst znovu, protože jsem tam něco viděl dvakrát. A ono opravdu.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Díky za upozornění, opraveno. Občas se prostě stane, že se nějaký špatný slovosled přehledne, i když si text přečte po napsání několikrát.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

On se někdo odněkud někam pochybuje? - se na mapě nepochybují drivataři, ale jedná se vlastně o lobby, kde se pochybují i ostatní

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No nevím, chtěl jsem zkusit PC demo, ale nefungovalo. A nebyl to problém jen u mne, hodně lidí na internetu hlásilo stejný problém. Někteří psali, že řešením je zakázání veškerých zvukových zařízení, a pak že to šlo spustit. Hmmm, tak na něco takového jsem se mohl vykašlat, demo smazal a nazdar. Dnes je třeba již funkční, ale ztratil jsem zájem, protože takovéhle antré mi přijde u AAA titulu dost na odstřel. Raději jsem si pořídil ve zrovna vyšlé akci Project CARS 2.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Asi jsem divnej, ale mne se ta Forza Horizon nelibi. Nelibila se mi trojka a nelibi se mi ani ctyrka, respektive FH4 se mi zda uplne strasna.

Nesnasim rizeni vlevo, chapu, ze to tam musi byt, kdyz je to Anglie, ale nejsem Anglican a proto to hrat nebudu.

Graficky se mi hrozne nelibi, ze treba uplne nesmyslne nicite kamenne zidky a auto to skoro nezpomali, ale potom je tam nejaky stromek a o nej se i v plne rychlosti zarazite a ani to s nim nehne.
Cela hra mi prijde graficky vyhypovana a pritom logicky nesmyslna.

Jinak obecne mam radeji okruhove zavody nebo rally, takze urcite casem poridim Project Cars 2 az bude v akci a zatim zustanu u DiRT4 a DiRT Rally.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Uvedom si aky styl hry to je. Je to arkada a nie simulator. A graficky mi to pride asi najlepsia zavodna hra v sucasnosti. A jediny strom, ktory ta zastavi, je poctivy 100 rocny dub, tie male okrasne stromky mozes v pohode zrazat :)

A ja zase nemam rad tie okruhaky, to furt len dookola stale to iste jazdis, to je o nicom.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ono by nebylo špatné kdyby to mělo alespoň trochu uvěřitelné ovládání s nějakým, třeba volitelným modelem poškození. Už vůbec by nebylo špatné kdyby to byl simulátor s možností zapnout pomocníčky. Kdyby to udělaly tak by uspokojili lidi co chtěj simulátor i arkádu. Takhle jsou to zase další autíčka s mizernou fyzikou. Když si vzpomenu na to jak jsem dojel trať v rbr s dobrým časem, to byl adrenalin a radost z výsledku.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

4ka ma volitelny model poskodenia, bud ziaden, iba vizualny alebo plny. A neskusal si vypnut vsetky tych pomocnikov, ci sa to viac nepriblizi simulacii?

Inak jedinu hru co som zatial hrat a dala sa nazvat skutocnym simulatorom bola LFS2 :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.