CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k RECENZE – Helldivers vás postaví do fronty na konzole

super hra, friendly fire je neuprosny , skoro vsechno vas zabije , propaganda ala hvezdna pechota (taky je na ni tuna narazek)

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Vypada to zajimave ale konzoli kvuli tomu rozhodne kupovat nebudu, i kdyby byla v akci za polovic tak je porad moc daraha uz treba jen kvuli nekompatibilite titulu mezi generacemi.
Kupopvat si hry pro PSX/PS2/PS3 a ted pro PS4 mi muzou, na PC si porad zahraju libovolnou hru bez ohledu na to kdy byla vydana.

Normalne bych ani nepostoval ale tyhle typy titulku me docela iritujou.

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Teoreticky ano, ale u spousty her stihne prijit konzole pro kterou je urcena z druheho konce sveta postou nez ty prijdes na to, jak ve Windows 8.1 spustit hru, ktera striktne vyzaduje Windows 98 a Direct X 5.0 :-)

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Daji se vyjmenovat ty spousty her, které mají takove požadavky, jak pises?
Priznam se, ze jsem nezazil zadnou takovou, takze by me zajímalo alespoň par...

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Need For Speed 3, Red baron 3D :-)

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

<i>Pohled shora rozhodně nenasvědčuje diablovskému gameplayi. Obezřetnost a pomalý postup je na denním pořádku.</i>

Hmmm, tak asi závisí na jakém levelu a s jakou postavou se Diablo (2) hraje. Jistě, pokud se vezme nějaká overpowered postava jako Barbarian nebo Paladin, doplní se o unikátní výbavu a řádně se naskiluje, tak je to masakr potvůrek...

...nicméně s normální postavou bez "uber" výbavy je opatrný postup nezbytný - chci říci, že kdo Diablo 2 zkusil na alespoň nightmare nebo hell obtížnost, tak o opatrném postupu ví své. Jinak totiž následuje rychlý exitus a ztráta zkušeností, což sakra zabolí.
A i "uber" postava Barbariana dostává při /players 8 hezky už v 1/2 hry na Nightmare zabrat, když naráží na unikátní potvory, co prorazí jakoukoliv ochranu (zbraně s "Ignore target defense") - pak je opatrný postup nezbytným, jinak následuje obklíčení a následně smrt, typicky z rukou nějaké unikátní potvory...

Samozřejmě, že kdo má 90+ level a pořádné vybavení (defense 5000 a víc, minimální damage na ránu 4000 a víc, atd...), ten projíždí Diablem 2 jako horký nůž máslem, ale typicky jsou za tím týdny a týdny levelování a hledání unikátních zbraní, run a kompletování výbavy, než to vypadá tak nějakhle:
http://www.youtube.com/watch?v=7mlKuxauazM

+1
-19
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.