CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k RECENZE – Lords of the Fallen mělo krásnou vizi, ale zabloudilo v ní

Já myslím, že si to své příznivce najde. Grafické podání je nádherné a nemusí být všechny hry snadné. Občas je dobré si připomenout, že některé hry umí být pěkně tvrdé, i když tak nevypadají.

Srovnání s Blizzardovým Diablem 2, např., kulhá. Diablo 2 je na Normal obtížnost snadná hra, pokud člověk neudělá nějaké velké krpy při vývoji postavy a sesbírá si dost zlepšujících "hraček", tak je kolem 40 levelu Baal vcelku přijatelným protivníkem, kterého lze bez větších cavyků zlikvidovat.

Situace se ale zcela mění při Nightmare obtížnosti. Tam se už nejmenší chyba v skillech postavy a vybavení nepromíjí a poslední skřet je schopen hrdinu dost rychle zabít, nemá-li upravdu na velmi solidní výši své vybavení.
Není to sice ještě jako Doom 2 na Nightmare obtížnost, ale je to už dost drsné.

Pro ty, kdož nemají nikdy dost, je pak Hell obtížnost, případně Hell obtížnost PLUS "/players 8" příkaz. Rázem každému přijde Lords of the Fallen jako procházka růžovou zahradou.
Už na Nightmare je s /player 4 "docela zábava", protože nepřátelé ztuhnou a přitvrdí, jako kdyby stáli proti 4 hráčům... ale co by člověk neudělal pro nasbírání zkušeností, že :-)))))

+1
-26
-1
Je komentář přínosný?

"Musíte pobýt vše, co se hýbe"
Kde jste bil, kdiž se ve škole probýrala čeština ?

+1
-41
-1
Je komentář přínosný?

LOL ... nuž asi autor měl jít už spát... :--)))

Zkus se zabývat spíš obsahem zprávy než formátem.

+1
-28
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.