CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k RECENZE - Syberia 3 předvádí, jak se špatně využívají moderní trendy

Mě bohužel stačilo pustit trailer, abych pochopil, že si trojku nezahraju. Po zklamání, které mi svého času připravilo druhé The Longest Journey, třetí Broken Sword, přichází Syberia 3 aby dílo zkázy dokonala. Vůbec netuším, kde přišli tvůrci adventur k názoru, že na konzolách to bude lepší. Každá předchozí adventurní série na tom shořela. V dřívějších dobách jsem chápal, že to bylo kvůli pirátství. Dnes v době Steamu a další knihoven to už je téměř jedno. Legálních hráčů na PC přibývá. A tak končí značky, které si vybudovali fanklub mezi písíčkáři a bylo jim to málo.
Nejde samozřejmě jenom o ovládání, to bylo jen hlavním důvodem, proč jsem ty jmenované hry nedohrál. Možná ještě smutnější je to, že je pryč atmosféra. Všechny jmenované tituly měly ručně malované kouzelné prostředí a výbornou nezapomenutelnou hudbu. Konzolové pokračování bylo studené, bez atmosféry, bez zajímavého příběhu a s hudebními motivy, které se z hlavy vykouří za deset vteřin.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

...a hodnocení 5/10. Hra s hodnocením 3/10 by byla taková, že by přes bugy nešla nainstalovat? Pohyb a problémy s pohledem third person lehce nesnáším už od dob The Suffering, tohleto by mě zabilo. Tolik chyb dělá z adventury nehratelnou věc.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Byly casy, kdy 5/10 znamenalo, ze se jedna o prumernou hru.

A byly casy, kdy hra s technickymi problemy s vlivem na funkcnosti hry nemohla pomyslet ani na prumerne hodnoceni.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Predpokladam, ze 0/10 hra dostane pokud se zepta na kreditni kartu (pro "overeni ze je hrac plnolety"), pote ji vycucne, nainstaluje tri keylogery, botnet klienta a reklamni plugin do prohlizece a skonci. Pokud vynecha reklamni plugin, tak 1/10.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Postavy působí voskově, neživě, mimika je robotická a často chybuje." A to je jen dobře. Je to jen hra a čím dále bude od reality, nejen visuální, tím lépe.Nejdůležitější vždy byla, je a bude hratelnost. Pokud někdo hraje hru kvůli tomu jak vypadá, tak jej brzo omrzí a příště bude chtít, aby hra vypadala ještě lépe, realističtěji. A to je cesta do pekel a s tím i ke konci PC her. Jednou se totiž dostaneme do bodu, když už to nepůjde zlepšit a ti, kteří si hru stáhli kvůli tomu, jak vypadá, už nebudou mít zájem. ☺

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dobre to neni, ale pravda je, ze ve srovnani s hratelnosti se jedna o naprosto podruzny problem. Jinak, co se realisticnosti tyce ... ono by kolikrat bylo lepsi, kdyby byly postavy naprosto normalne kreslene, misto toho aby se pokouseli o realisticnost a selhavali. Protoze chyby drazdi vic.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Z toho mála, co si vybavuju, děj nestál za nic už v minulém díle. Zastavil se vlak - úkol rozjet vlak. Pak se to samé párkrát opakovalo. Navíc mi to nějak celkově nedávalo moc smyslu. Že by to byla nějaká skvělá adventura, bych neřekl, jsou i mnohem lepší.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ahoj,
Je to informovat širokou veřejnost, že paní Anita Jonesová, soukromá půjčka, otevřela finanční příležitost pro všechny, kteří potřebují jakoukoli finanční pomoc. Poskytujeme půjčku ve výši 2% úrokové sazby jednotlivcům, firmám a společnostem za jasných a srozumitelných podmínek a podmínek. Kontaktujte nás dnes e-mailem na adrese: (anitajones154@gmail.com)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Určitě neberte žádné soukromé půjčky jak je zde inzerát nad tímto příspěvkem. Pokud již potřebujete půjčku tak raději zkuste ověřeného věřitele jako například https://www.ammadopujcky.cz

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.