CDR.cz - Vybráno z IT

Redroad V17 je králem mezi tyčovými vysavači. Vysávejte bez námahy a bez šňůr

PR článek
Již dávno minula doba, kdy jste museli drhnout koštětem podlahu a ohýbat záda, aby se vám domov blýskal. Daleko praktičtější je pořídit si výkonný akumulátorový vysavač, který veškerou práci udělá za vás, kamkoliv jej nasměrujete. Budete mít tak čistý byt bez námahy.

Trh je v současné době přeplněný největším hitem poslední doby, robovysavači. I když na ně všichni pějí ódy, jsou situace, kdy je vám robotický vysavač k ničemu a raději sáhnete po staré dobré klasice. I tyčové vysavače ale zaznamenaly v posledních letech řádnou evoluci. Zahodily šňůry, nasadily akumulátory a zvýšili výkon natolik, že by snad zvládly vysát podlahu i se sousedy. 

Vzhledem k tomu, že se s tyčovým vysavačem nemusíte ohýbat, je vhodný i pro těhotné či starší lidi. Jedním z uživatelsky velice přívětivě hodnocených akumulátorových vysavačů je Redroad V17. Konkrétně tento model se pyšní moderním a elegantním designem, nadprůměrnou sací silou a dobrým poměrem ceny a kvality. Zejména design je jednou z předností, které se společnost Redroad při návrhu držela, neboť se domnívá, že s elegantním nástrojem v ruce se každá práce dělá s větší rádostí. 

Mnoho lidí dělá tu chybu, že kvůli domnělé úspoře koupí nejlevnější možný vysavač na trhu. Ten ale nemá dostatečný výkon a jeho životnost se počítá kolikrát i na týdny, po kterých ho můžete rovnou vyhodit. Opakem této chyby je zase volba známé značky, jejíž cena pokrývá ale spíše její marketing než skutečné kvality. Střední třída však svojí spolehlivostí nezklame a kolikrát nabídne lepší výkon než předražené značky. 

Model Redroad V17 nabídne naproti tomu neuvěřitelných 120 000 ot./min, čímž předčí přibližně 98% svých konkurentů. Tyto otáčky jsou doplněny o sací výkon 155 AW díky 450W motoru. V dané kategorii se jedná o nejlepší hodnoty při zachování minimální hlučnosti. Výhodou Redroadu je také možnost výměny krytů na HEPA filtry v různých barevných provedeních. Svůj vysavač si tak můžete sladit s interiérem tak, aby designově zapadl.

Prachovka je vyrobena z vysoce transparentních polymerů. Díky tomu jasně a zřetelně vidíte, kolik odpadu již vysavač posbíral a kdy je nutné jej vyčistit. Redroad V17 pořídíte z Aliexpressu za ¬7000 Kč s dopravou zdarma ze sousedního Polska (slevový promo kód: FAST18GO).