CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Remake původní Mafie ukázal příběhový trailer. Jak se tváříte na změny?

Palec nahoru za původní hudbu, taky jsem se pousmál u závodní epizody - doufám to dnešním děckám "všechno chceme zadarmo" nebudou ulehčovat, pěkně tvrdě do nich a poctivě trénovat, jako v původní verzi. (Zase tak těžké to nebylo.) Ale jinak celkově myslím, že z toho bude pěkný průšvih, počkám si na recenzi od Dana Vávry. :-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Tak vzhledem k tomu, že už tehdejší patch 1.1 přidal easy verzi závodu, to není jenom o dnešních děckách.
Já sám jsem to jel tehdy v originále asi čtyřikrát a pěkně mě to sralo. :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pokud to dnešním děckám nasolíte tak zmáčknou refund. Vývoj her této úrovně není charita a stojí stamiliony. Závod v jedničce byl fakt velký průser a chyba qa. Vávra se k tomu zajisté nějak vyjádří

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Chjo, proc se to zase blisti jak psi kulky, ty auta jsou ve stinu a stejne se od zeme odrazi lip nez od kluziste, doufam, ze to pujde upravit v nastaveni.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak hlavně to poběží na enginu Mafie III. Což znamená max 60 FPS. Což je k breku v dnešní době. A pochybuju ze to bude vypadat jak v tom traileru, protože když porovnám definitive edition II a III tak dvojka vypadá ve městě lip než trojka..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Možná by nebylo od věci navštívit očního lékaře a pak možná někoho kdo vám pomůže lépe zpracovávat informace. Na engine trojky asi proto že nebyla žádná čtverka. Jestli si myslíte že ls3d engine se za ty roky nezměnil tak se na to zkuste podívat ještě několikrát.
Asi bych se měl na pivu přeptat lead codera za co ho vlastně celou tu dobu platili.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

A pan je opravdový expert. Ale možná by očnímu mel zajit on. Kdo viděl hru na 120FPS a výš už se bude těžko chtít vracet na 60. Nehledě na to, že hlavním lákadlem nových konzoli je práce víc jak 60 FPS. Druhy problém je ze Mafia III prostě nevypadá pěkně celkově. Už jsem to psal, pokud se porovná dvojka a trojka definitive edition. Dvojka prostě vypadá lip a beží bez problému 144FPS, jen škoda jak tam dojebali zvuk.

Nikde není psáno, že nemohli použít jiny engine, stačí si dat trochu práce a porovnat jedničku s tímto modem https://www.moddb.com/mods/mafia-remastered a trojku. Jednička vychází o dost lepe, když to zvládlo pár Rusáku, proč by neuměla firma jako 2K udělat hru tak aby běžela i na víc než 60 FPS. O tom ze trojka při vydaní jela jen 30, ani mluvit nebudu...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jo to je nelepší naprosto hovno vědět vymýšlet si vlastní pohádky.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

S tvrzením, že modifikace do jedničky vypadá lépe než Mafia 3, bych brzdil... Možná má detailnější textury, ale tím to tak končí...
Mafia III má nicméně jedny z nejkrásnějších cutscén, které se dosud ve hrách objevily. Jenom proto, že je Mafia III špatná hra, ještě není potřeba zacházet do extrémů a tvrdit, že je v ní všechno špatně, protože není... V jádru vypadá také Mafia III lépe než Mafia II, nicméně je špatně stylizovaná a prohnaná stupidními filtry, takže působí hůře než dvojka.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nebavím se o Mafia II a III, ale o definitive edition. V porovnaní dvojky a trojky samozřejmě trojka vypadá lépe. I když 60FPS se tyká i původní III. Ale v definitive edition je ve dvojce masivní zlepšení grafiky a k tomu těch 144FPS.

Co se týče toho modu, pokud si člověk pohraje s ReShade je to na zvážení. Naproti tomu žádný ReShade mód ve trojce s tou její rozmazaností nic neudělal.

A netvrdím že je v trojce vše spatně, graficky cut scény OK, ale pak přechod do enginu je jak pest na oko..

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No, ta úprava chování aut mě trošku děsí, tak doufám, že nepůjde jet Fordem T 120 do kopce :). To, že jsou to staré pomalé krámy právě bylo jeden z aspektů původní hry. Jinak se na to ale těším jak už dlouho na žádnou hru ne, tak snad to dopadne dobře.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.