CDR.cz - Vybráno z IT

Repasované monitory. Vyplatí se, nebo nikoli?

PR článek
Repasovaná výpočetní technika představuje dlouhodobě vyhledávanou alternativu k novým zařízením a strojům. Mezi vůbec nejvyhledávanější přitom patří repasované monitory.

Repasované monitory – vysoká kvalita za nízkou cenu

Nový monitor je nový monitor. Někdy se nám ovšem nedostává financí, případně nechceme utrácet zbytečně moc za zařízení k běžnému kancelářskému či domácímu stolnímu počítači. V takových případech si je rozhodně vhodné vybrat mezi repasovanými monitory, zvláště když si je možné výrazně levněji pořídit i výrobky předních značek jako Dell, navíc i LCD 21" a vetší. Kvalita zkrátka není podmíněna pouze finanční stránkou.

Stále ještě sice občas probíhá debata o tom, zda se repasovaná výpočetní technika skutečně vyplatí, nicméně tato zařízení byla používána pouze krátkodobě (obvykle 1 až 3 roky) a navíc prošla skutečně odbornou kontrolou. Cenová dostupnost jde tedy ruku v ruce s kvalitou. Rovnou si je tedy možné pořídit i desktop – viz přehled repasovaných počítačů, a můžete skutečně výrazně ušetřit! Navíc nemusí být takový nákup nikterak složitý…

Nakupte repasovanou výpočetní techniku jednoduše online!

V současné době je pořízení repasovaného monitoru a další techniky skutečně snadné. Stačí totiž navštívit některý z internetových obchodů a vybrat si z pohodlí vlastního domova. Proto vám představujeme e-shop Technimax.cz, který nabízí kromě monitorů a desktopů také repasované notebooky, tablety, servery, tiskárny či projektory, případně nové kancelářské a herní počítače. To vše za velmi zajímavé pořizovací ceny!

Tagy: 

Redakce CDR (Google+)

Redakci CDR.cz tvoří tým mladých žurnalistů, které spojuje společná láska k moderním technologiím. Milují chytré gadgety, vylepšováky a nejnovější zařízení všeho druhu.

více článků, blogů a informací o autorovi