CDR.cz - Vybráno z IT

Rise of the Tomb Raider má datum vydání i filmový gameplay [E3 2015]

Rise of the Tomb Raider se představil v tom nejlepším světle. Podívejte se na atmosférické doprovodné video.

E 3 Special 2015 Intel

Konference společnosti Microsoft letos nenabídla kdovíjak luxusní podívanou, na rozdíl od předchozího ročníku šlo spíše o krok dolů. Na druhou stranu se v několika světlých momentech, které měla, představilo i pár zajímavých kousků.

Související články: 


Mezi nimi rozhodně kraloval Rise of the Tomb Raider v hlavní roli se stále sexy Larou Croft. K dispozici autoři z Crystal Dynamics poskytli šesti minutovou ukázku ze hry. Ta se odehrává vysoko v horách a doslova překypuje nezastavitelnou akcí. I proto vůbec nevadí, že je nové Lařino dobrodružství hodně znatelný koridor. Na video se můžete podívat níže.

Rise of Tomb Raider vyjde 10. listopadu letošního roku. Zklamáním může být pro některé to, že hra byla představena jako Xbox One exkluzivita. V minulosti byla prezentována jako "dočasná exkluzivka", těžko říct, jaká je současná situace. Každopádně jsme v minulosti byli už několikrát svědky toho, jak s odstupem tvůrci od exkluzivity opustili. S ohledem na titul lze tedy jen doufat, že ho potká stejný scénář. 

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Rise of the Tomb Raider má datum vydání i filmový gameplay [E3 2015]

Pondělí, 15 Červen 2015 - 23:40 | xvasek | Exkluzivitu na X-Box ať si strčí pěkně hluboko a...

Zobrazit diskusi