CDR.cz - Vybráno z IT

Royole-X - skládací náhlavní domácí kino s jemností 3300 ppi

Royole X
Chytrá mobilní zábava sbalená na cesty, která vybočuje z řady. Displej pro každé oko, kvalitní ozvučení a sluchátka pro potlačení okolního šumu slibují nezapomenutelný zážitek.

Když se řekne moderní nositelné zařízení, člověk si s největší pravděpodobností vybaví nejprve některý druh chytrých náramkových hodinek. Brzy to však může být úplně jinak. Společnost Royole si pro zákazníky připravila neobvyklé nositelné zařízení, které možná nastartuje mobilní multimediální revoluci.

Royole X

Výrobce Royole představil unikátní kompaktní zařízení Royole-X určené pro ničím nerušené pro sledování multimédií. Mobilní náhlavní systém Royole-X má velice nápaditý design, jehož rozkládací konstrukce se skládá ze dvou částí - ze sluchátek a brýlí. Sluchátka jsou poměrně mohutná, jak jinak by se dalo docílit kvalitního odhlučnění pro potlačení okolního šumu. Útlum představuje slušných 22 dB, nicméně náhlavní set je výjimečný ještě v dalším směru.

Royole X Angles

Firma Royole není na poli elektrotechniky žádným nováčkem, již v minulosti se jí podařilo vyrobit nejtenčí plnobarevný flexibilní displej s tloušťkou 0,01 mm a poloměrem ohybu 1 mm. V tomto případě má zařízení Royole-X pro každé oko vlastní AMOLED displej s jemností displeje 3300 ppi a kontrastním poměrem 10 000:1. Pro zobrazení barev využívá 24bitový RGB model. Bohužel přesné rozlišení displeje zdroj neuvádí.

Zařízení běží pod operačním systémem Royole-X OS, disponuje 16GB vnitřním úložištěm a podporou technologií HDMI, Wi-Fi a USB OTG. Baterie s kapacitou 6000 mAh má vystačit na pět až sedm hodin přehrávání videa. Ovládání je integrováno v dotykovém panelu na sluchátkách.

Jestli chcete projekt podpořit, můžete tak učinit na stránkách Indiegogo. Royole-X je možné předobjednat za zvýhodněnou cenu 599 dolarů (cca 15 tisíc korun bez daně) namísto 699 dolarů (cca  17 tisíc korun) v bílém, černém nebo červeném provedení. Ať se vybere jakkoliv velký obnos, produkt bude dostupný příští rok v lednu. Jako poštovné do ČR připočítejte ještě 15 dolarů (cca 400 korun).

Tagy: 
Zdroje: 

O "Olga Kolková" K

Redaktorka serveru CDR.cz

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Royole-X - skládací náhlavní domácí kino s jemností 3300 ppi

Sobota, 21 Listopad 2015 - 17:00 | DRK | Když se na to podívám tak zjistím, že ten display...
Pátek, 20 Listopad 2015 - 19:43 | HKMaly | Jake hry na tom funguji? Nebo jako mysli vazne ze...

Zobrazit diskusi