CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Ruskému hackerovi zadrženému v Praze hrozí v San Francisku 30 let ve vězení

Hlavní fail byl, že ho Robert Pelikán vydal do USA.

Očekával bych, že když Čecha zašijou v Egyptu a rozhoduje se o vydání do Česka nebo Bangladéše... tak ho vydají do Česka.
- Pako prostě ten náš ministr spravedlnosti.

Jinak s ním Američani asi budou zacházet dobře, protože ho použijí při výměně špiónů.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pelikán je z rodiny dlouhodobých kolaborantu. Je prozo logické, že je také kolaborantem s Říší Zla(EoE) .
Jinak to že ho máme dát zločincům z EoE nám tady byl připomenout předseda kongresu.

Fakt je, že v momentě kdy prosaklo, že mu zločinci z FBI nabídli azyl a luxus místo doživotí, pokud se přizná k hackerskym útokům na demostranu v zoldu Trumpa, měla EoE okamžitě ztratit jakýkoliv nárok na vydani i kdyby ty data fakt ukradl a prodal nějakým lumpum.

Ovšem není typické, aby se vazal postavil svému lennimu panu. Přesto všechno si to amigos pojistil ještě tím zmrdskym kolaborantem, který takřka ihned po vydání Nikulina rezignoval. Tj. Naplnil svou misi a již nebylo třeba setrvávat ve vládě, která se EoE nepodvoluje dobrovolně, ale ze strachu z ní.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pokud mluvíš o zmrdském kolaborantovi, tak ty se svou příchylností k Rusku nemáš (nebo máš?) o čem mluvit...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Příchylnost není kolaborace. Osobně bych Nikulina nevydal ani Rusům. Natož ho vydat tam, kde mu hrozil trest smrti (k čemuž nakonec nedošlo, ale i 30 let za neexistující škodu je síla).
Navíc si pleteš příchylnost s prostou nenávistí ;-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

buhužel u nás je více kolaborantu prostě česky narod se nezapře :))) ono ne nadarmo maji češí "mooc dobrou" pověst vě světě , ono to je najk v natuře čechu , kolaborovat/ udavat /tunelovat :)))) dokud tyhle generace nevycípou nic se nezmnění

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Přirozené vychcípání nehrozí. Teď při náhubkovém období nejvíce udávaly ženy do 30ti let. Udavačství, kolaborace a zlý úmysl je prostě dost prorostlý společností a tyto vzorce chování se dědí výchovou. Tj. jeli rodič kolaborantský nebo udavačský zmrd, bude jím téměř na sto procent i potomek.

řešení je buď vybít do mrtě skrze genocidu včetně dětí (ale tady se bavíme o miliónech zmrdů v ČR) a nebo se s tím smířit.

Já už jsem se smířil ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ja ne :) a nikoho vybíjet nehodlám ani nebudu ! oni pochcipaji samy časem :)
ono dneska nejvíce udavaji duchodci a práskaji a co se týká tunelovaní to jsou zase ročníky kolem 60 až 70 léte pokud tak sledují ale jsou i vyjímky mladší :) i starší

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Netušil jsem, že Piráti jsou strana důchodců.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.