CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Rusko řeší problém s mobilními telefony: Navrhnou si vlastní operační systém?

Zase jenom zbytečná fantasmagorie hloupého člověka. Vlastní os nedává naprosto smysl. A to obzvláště v době kdy si sám můžete forknout aosp. A každopádně to nedává smysl komerčně, ten kdo zásobuje RF mobily je čína a šedý dovoz ze západu. Nemáte vůbec problém si koupit v Moskvě nebo Petěrburgu jakýkoliv telefon, je musíte počítat s tím že cena je o něco vyšší. To je vše. Mobily se v Rusku budou prodávat takové, jaké si lidi budou chtít kupovat.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Já Vás doplním, cena je možná vyšší na ulici při výběru špatného obchodu. JInak si telefon koupím online a cena je nižší protože v RF jsou zásilky ze zahraničí do 1000USD osvobozeny od DPH a cla.. A platí to na jednu zásilku. A těch můžete mít neomezeně. Takže si můžete nakupovat elektroniky co hrdlo ráčí. Na rozdíl od Česka kde zdaní i nudli z nosu.
Článek je hrubě mimo realitu, jak je zvykem.. A spojovací techniku pro armádu si vyřeší jinak.. pro plebs je možno jakoukoli techniku si koupit online.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Chudáčci Rusáci, co budou dělat, vždyť už si nemůžou koupit oblíbeného ajfouna. Už mě článek skoro rozbrečel a pak se v poslední větě dovím, že Xiaomi normálně do Ruska dováží veškerou svou produkci. (Moje chyba, co jsem asi od tohoto autora mohl čekat.)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.