CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Rusko zařadí do své výzbroje novou zbraň soudného dne, raketový komplex Avangard

no to je zase článek , bu bu bu bu bu :) proč pišete o systemu soudného dne :) hovadina nic víc ! na světě je tolik jaderných zbraní že svět mužou zničit minimálně 4x ,
pokud jsou parametry tohoto systemu spravně, tak bych moc rad viděl jak tohle chtěji setřelovat :))) kdyby místo nesmyslného strašeni , psaly o počítačích a hw /sw !

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

"na světě je tolik jaderných zbraní že svět mužou zničit minimálně 4x"

tohle je také hovadina

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Spíš než strašení je to přebírání hloupé ruské propagandy.Na papíře mají Rusové vše super.Ale realita:) Raketa s nekonečným doletem jim spadla na hlavu,ze stovek T14 je pár kusů,Suchoj 57 je šrot ještě než je zařazen do výzbroje,trochu jim hoří ponorky,a ,,prvotřídní,, protileteckou obranu jim Izrael poněkud vylepšil :)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

jen že ono máš problém rusove se zasadně nechlubí technologiema a zbraněma co maji , co pusti ven že maji za zbraně, tak se přepokládat že jde o kamuflaž nebo o blamáž , abys chápal ja tady v čr/sk nechci ani rusy a ani amíky ! navíc jak známo rusy jsem vymněnily za amiky , takže za komanču se namám tady prohaněly rusové a po "revoluci " se nám tady prohanění američani (mám na mysly armadu) turistí mi nevadí , co se týká problemu techniky ruské amrmady tak problemy jsou ! ale pokud si myslíš že američaní nemaji problemy z technikou tak se pleteš jenom media o to maji zakaz psat, a navíc americka armáda se tim vubec nechlubí navíc mám takový dojem že jsou dokonce tajné nehody spusobené technikou ! pokud někdo mamítne že us army ma malo nehod ,, tak jen proto že se o tom veřejnost neinfomuje ! a za eru od 1945 jich mněly opravdu hondě najký straceny ponorky najky stracený atomovky atd to samé mnělo rusko , takže opravdu neda paušalizovat že rusko má špatnou vojenskou techniku a usa má lepší ! nehody se ději ve všech armádách světa čím větší armada tím více nehod !

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Média mají zakázáno psát o problémech americké vojenské techniky :D Tak ten je dobrej... O problémech třeba F-22 nebo F-35 toho bylo napsáno tuny i v neodborným tisku, tak buďto jseš neschopný používat gůgl, nebo nevím. Totéž o ruské "kamufláži" - viz Su-57, kolik jich zařadí ruská armáda do výzbroje, bylo řečeno na výstavě Armija 2019, kdy ruské ministerstvo obrany slavnostně objednalo 76 letounů. Oni by je rádi taky exportovali, takže totální utajení by šlo proti tomu.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Myslíš, že tu hloupou propagandu přebiješ přiblblým plácáním nepravd? :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Drobný rozdíl je ten že USA nám nevyhrožuje atomovým úderem a nevede proti Evropě hybridní válku.
Ruská vojenská technika nepředvedla posledních 70 let nic,tedy jako cíl se zajisté osvědčila:) Na zázraky nemají Rusáci ani peníze,ani lidi ani technologie.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

USA si hájí své zájmy stejně jako Rusko. Rozdíl je v tom, že když USA řekne ať uvalíme sankce, tak to bez mrknutí oka uděláme i když jediný přínos který to má je pro USA. Takže prč by nás zastrašovali když bečíme jak ovce?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jaderné zbraně se dnes používají spíš jako pasivní "repelent", než že by se jimi vyhrožovalo.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

pasivni by byly někde zamčené ve skladech ! ne aktivní a prst na spuští to se týká všech kteří je maji ! tak to je v usa rusku chině atd ! to není žadné pasivní vyhrožovaní :)
zdejší pisatele zapomínaji na jednu zakladní věc kdo odsere valeční konflikt ? ti co spusobily ? nebo jen obyčení lidi ? dicky ho odserou obyčení lidé jako já a vy a miliardy další !
myslíte si že když dojde ke konfliktu mezi usa a ruskem že to odserou jen amici ? ne ! usa maji tady v eu zakladny/ radary/ raketové zakladny atd ! což je cilem privního uderu ! takže pokud se zdejší pisatelé myslí že nas najci amíci ochraní tak se šeredně pletou !
a bude srdečně jedno kdo to spiskal ! nebo kdo "prvni zmačknul tlačítko "
aspon mi bude zleca jedno kdo si začal !

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Vtip je v tom, že kdyby tady ty základny nebyly, tak už tu jsou rusáci klasicky na tancích. Takže ano, ty základny Evropu chrání, protože zmáčknout to tlačítko fakt nikdo nechce.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

važně si myslíš že kdyby se tady nerztahovaly amíci tak by sem vtrhly rusove ? ale jak by přeci mohly ? když jsou podle všech tak hrozně primitivní a maji tak zastaralou techniku a rusko je přeci tak hrozně zaostalé a navíc jsou takový hlupaci ! přeci na tak primitnivní techniku stačí ta super moderní technika fracouzu nebo nemcu . přeci taková super moderní technika by musela ty primitivní rusaky a jejich zastaralou techniku , zastavit než by přejely hranice ukrajiny !
tekže tvoje vysvětlěni proč se amici roztahují v eu kulha na obě nohy :)
hodně lidi neni vubec schopna se divat na věc zhlediska budoucnosti a globalu ! pak by pochopily o co vlastně jde !
ono lepší než to popisovat je se mrknou na všechny díly filmu hladové hry , a komu ani potom nedocvakne o co vlastně jde a komu , tak smula :)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Pojďme prosím už toto téma uzavřít. Nic tu nevyřešíme.
Toto je IT web o zajímavostech ze světa a tady se to zvrhlo.
A další věc co zabolí, je číst :
neroztahovalY amíci - takovY hlupáci - lidi by pochopilY
Nic proti, já měl z češtiny 4-5 ale tohle fakt nedávám.
Sorry totojane, ale fakt přečti si to po sobě. Dodá to tvým, možná správným, argumentům váhu.
Takhle to kulhá na všechny třY nohy.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Podívej proruský oslíku možná tvoje žvásty berou voliči Pitomia,ale čeho je moc...
Kdo z zemí EU drží tak početnou armádu jako Rusko? Tedy tady je odpověď na otázku proč je Rusko tak nebezpečné.Jeho agrese ,,zelených mužíků,, na Ukrajinu a jinam je zcela bez debat.Na druhou stranu je bez debat mizerné bojové výsledky ruských konvenčních sil.Málokdo poslední desetiletí dostal tak na budku jak Rusák v Čečně.A ani jeho působení na Ukrajině a Syrii nebylo zrovna ukázka moderní armády v akci:)
Nicméně,NIKDO nechce být mít za souseda Rusko.Když nenapadá sousedy vojensky tak je ničí a požírá politikou jako aktualně v Bělorusku.Potom se div že se leckdo může přetrhnout aby byl v NATO...
Napadl by Rus Ukrajina kdyby byla členem? Asi ne co?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To je dobrá demagogie..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

je mi fuk jak pišu prostě není čas :)
ano je to web o IT sw a hw ale je zajimavé jak posledních par let se z it webu stala hlasná trouba režimu :)))

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Spíš je zajímavé, jak se na každý takový článek slétají hlásní troubové režimu zcela jiného :-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

je taky hodně zajimavé jak děcka pišou o něčem o čem němaji ani paru :) že jiříšku :)))

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

To je argument hodný trolla :-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

vtip roku troll tvrdí že troll je někdo jiný :)
nevím proč pořát musím psat lidem jako ty jiříšku že tady v čr nechci ani rusy a ani američany ! jen pro pořádek mně taky dost bývalý režím ubližíl ! tekže fakt nejsem ničí agent, jen mám jiné nazory než které maji ovce !
a moc dobře si pamatuji dobu kdy kdokoliv kdo mněl jiný nazor než komunisti byl hned označen za agenta zapadu nebo usa a podobně ! tedka se děje to samé kdokoliv má jíný nazor než je přaní režimu tak je označen za cizího agenta !

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Až se naučíš v diskusi používat argumenty namísto toho, abys diskutujícího oslovoval děcko a jiříšku, tak se s tebou někdo možná bude bavit. Takhle jen ukazuješ, že ten troll jsi ty.
Ty jsi dobu komančů rozhodně nezažil, to bys tady nepsal takovýhle žvásty.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

hlupak zustane hlupákem , na rozdíl od tebe mám argumentu dost , ty jen umíš uražet nadavat do agentu a trollu ! a z takovýma se nemá cenu bavit

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.