CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Rusové na Den vítězství ukázali světu své nejmodernější zbraně

Ten robotický tančík mi připomíná dobu strávenou hraním hry UFO enemy unknown :0)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Video je obraz neskutečné šaškárny (tak jako všechny přehlídky na celém světě).
Při pohledu na ty tisíce "vojáků" mne napadlo, jestli by nebylo lepší, kdyby šli někam pracovat a vyrábět cokoliv užitečného pro celou společnost.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Třeba sázet stromy, jako už to dělají částečně v Číně, ale realita má k dokonalosti daleko a pokud nechcete, aby Vám do všeho kecali hoši z USA/EU, tak holt nějakou armádu nebo aspoň atomovku jako Kim mít musíte. Kaddáfí, Husajn, Árbenz a mnoho dalších by mohli vyprávět, kdyby import té jediné správné pravdy přežili nebo se poté mohli svobodně vyjadřovat ve „svobodném" světě.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

V rusku je propaganda moci tím nejdůležitějším , protože a buďme upřímní , imperialistické živly nikdy nespí a je třeba se obávat i vlastních oligarchů .

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Demonstrace síly není tak úplně od věci, protože sama o sobě silně zapůsobí na protivníka. Jistěže vojenské přehlídky patří k základním nástrojům propagandy v každém státě, ale též demonstrují sílu armády a ochotu obyvatelstva bránit svou zemi. Armády fungují jako nástroj ochrany stability a existence vlastního státu, včetně jeho zájmů. Nejde jen o Rusko, Čínu, ale prakticky o každý stát na Zemi. Odlišují se pouze v metodách a intenzitě.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.