CDR.cz - Vybráno z IT

Známý mód NeoTokyo pro Half-Life 2 zdarma na Steamu jako standalone [video]

Neotokyo
Valve přispěchalo s nečekaným vypuštěním očekávaného módu pro Half-Life 2 - NeoTokyo. Je free-to-play a ke stažení na Steamu. Fanoušci ocení také uvolněný soundtrack.

Half-Life 2 vzbudil na herní scéně obrovský rozruch a jinak tomu není ani u Half-Life 3, na který fanoušci čekají jako na smilování. Ještě než se jim však dostane pod ruku, vydávají pro zkrácení chvilky tvůrci ze společnosti Valve samostatně hratelný mód pro Half-Life 2 s názvem NeoTokyo

Ten je postaven na free-to-play modelu, na Steamu si ho tedy od dnešního dne můžete stáhnout zcela zdarma a společně s dalšími hráči se pustit do multiplayerového zážitku. Stalo se tak po dlouhé Greenlight kampani, kde ovšem komunita za titul mocně zabojovala.

Veřejnost na hře oceňuje především umělecký design, ten prý vypadá velice svěže. Co stojí za vyzdvihnutí je také soundtrack, který je zdarma dostupný na tomto odkazu, takže pokud patříte mezi sběratele herní hudby, rozhodně se na stránky mrkněte.

A uniknout byste si neměli nechat ani oficiální trailer (výše), který vás seznámí s praktikami téhle neokoukané střílečky. Čeká vás totiž například atypický fyzikální model, jež je ovšem pro Valve naprosto klasický.

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Známý mód NeoTokyo pro Half-Life 2 zdarma na Steamu jako standalone [video]

Čtvrtek, 10 Červenec 2014 - 23:28 | Psycho Mantis | buď je to ohromná chyba od autora a nebo má v...
Úterý, 8 Červenec 2014 - 18:53 | LipcaCZ | Ale vždyť to není od Valve...
Úterý, 8 Červenec 2014 - 01:20 | danieel | Odkdy je "mod" mód? Mel jsem za to ze...

Zobrazit diskusi