CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Seriálový Pán prstenů se dočká druhé série, oznámil Amazon před dotočením první

Na Hobita se nedalo koukat. Leda tak na tu (pirátskou) sestříhanou verzi co byla podle knihy. Téma mi přijde dost vyčerpané ale to samé si myslím o novém Zaklínači. Měli by podobné úsilí nasměřovat třeba do Zeměplochy.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Není to o tématech, ale o neschopných filmařech a lidech, kteří tam cpou nesmysly. Úplně stejně by dojebali tu tvou Zeměplochu. Každopádně trilogie Pána prstenů je úžasná.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Mno Zemepolocha je fakt masakr. Cesky preklad uzasny, co ja se nasmal pri cteni a byl za exotak,kdyz jsem se nahlas smal v prostredcich hromadne dopravy.

BTW, Barva kouzel a Otec prasatek maji filmove zpracovani, ktere se mi osobne libi. Kdo vi, co by z toho vzniklo, jen aby se to zalibilo masam a vydelalo penize. Knizni predloha by sla do kytek, podle me. Ale rad bych se mylil.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

„Cesky preklad uzasny, co ja se nasmal pri cteni a byl za exotak,kdyz jsem se nahlas smal v prostredcich hromadne dopravy."

Hehe, tak to je přesně jako u mě. Taky jsem se při čtení tlemil a lidi v tramvaji na mě čučeli jak ne nějaký ťululum.
Jinak dobrý hraný zpracování je i Zaslaná pošta (Going Postal). Tvůrci se opravdu snažili a myslím že se jim to povedlo. Samozřejmě jsou tam někdy menší neshody s předlohou a nebo něco vynechanýho, ale fakt výborný.
Potom jsou i nějaký animovaný, myslím že Soudné sestry a Soul Music, taky hodně dobrý.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

nevim, ale podle me se meli pustit do nejakeho jeste nezpracovaneho knizniho pribehu z fantasy sveta. myslim ze jich je stale hodne. lepsi nez se poustet do uz zfilmovaneho dila, ktere jeste nastavilo latku tak obrovsky vysoko, ze pravdepodobnost neuspechu je diky tomu vyssi. nehlede na fakt, ze kazdy muze uz porovnavat a kazdy muze uz kritizovat jeste predtim nez vubec nejaka premiera bude. to i ten zaklinac ma lepsi startovni pozici, protoze hra se dejove trochu lisila a serial za nenasadil latku tak vysoko (i kdyz me osobne se vcelku libil)

jak tady zminil kolega predemnou, stredozeme by si treba zaslouzila zpracovani. skoda ze treba pribeh Conana je uz taky hodne pouzity. ale urcite tady lidi napadnou i jine pribehy

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ne středozemně, ale zemněplocha, nesená na zádech 4 slonů stojících na obří želvě plující vesmírem!
Ono ale natočit něco takového je dost oříšek (díky specifickému humoru pana Pratchetta) i když třeba ten zfilmovaný díl podle "zaslané pošty" mi přišel pěkný.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tak si pozri Going postal, Hogfather a Color of magic. Vsetky tri excelentne, lepsie jak Hobbit

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Sakra, diky lidi, vubec jsem nevedel, ze Zasl(r)ana posta ma filmove zpracovani. Uz hledam.
Barvu kouzel a Otce prasatek jsem uz videl.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tak z fantasy sveta sa tento rok rozbehol Carnival row a uzasny je aj Dark crystal Age of resistance. Tiez aktualne bezi prva sezona His dark materials, este som nevidel.. Zatial pre mna velke sklamanie je Watchmen.. A prve 2 casti Mandalorian :) myslel som, ze horsie ako Startrek Discovery sa neda :) toz evidentne da.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Sakrys, vy me udivujete :-) Diky za tipy na fantasy. A hlavne informaci, ze existuje audio kniha/y. To by mohl byt pekny darek k vanocum, ackoliv celou zemeplochu mam prectenou 2x a nektere dily i vicekrat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

His dark materials je jen do seriálu převedený Golden Compass. Ale jo, koukat se na to dá. Zvlášť pokud neznáte ten původní film a nevíte, jak to dopadne.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

jo vidisto jak se clovek hned prepise a misto zemeplocha napise stredozem. Kanturka jsem posouchal jako audiobooky hrozne rad

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Má se točit Kolo osudu od Jordana

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Čichám čichám velký (a hlavně drahý) průser.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.