CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Severní Korea má novou ponorku schopnou nést střely s jadernými hlavicemi

Kimovi se vůbec nedivím. Vidět jak dopadl Kaddáfí, Husain atd. tak amíkům nevěřím ani dobrý den. Nejvíc by mě zajímalo, jestli Íránci atomovku vyvíjejí nebo ne - bohužel se na tom neshodnou ani takoví spojenci jako USA a Izrael.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zato Vladimiru Vladimirovičovi a Kimovi věříš každé slovo, co ? - Te zakrslej skrček si říká o jednu dobře mířenou věcičku s plochou dráhou letu. (No asi to udělaj trochu méně nápadně). - Ten nablblík nechápe, že když soustředíš veškerou moc do jedné hlavy, je vlastně strašně jednoduché se jí zbavit.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Což je nesmyslné tvrzení, protože Severní Korea zahájila svůj jaderný program dávno před pádem Saddáma natož Kaddáfího.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kim to celé rozehrál docela šalamounsky. Dal světu najevo, že má zájem jednat s USA o odzbrojení, ale požaduje zrušení sankcí (docela logicky). Zároveň si ale asi nechce nechat do země pustit horlivou bandu pomocníků ze "svobodnáho světa" která se zvyšováním životní úrovně a demokracie v zemi pomůže. Tímto se prezentuje jako vstřícný a naopak USA staví do méně komfortní pozice. Byl by zároveň hloupej a naivní, kdyby dál nepokračoval ve vývoji alespoň nějaké bojové techniky, která mu zajistí lepší vyjednávací pozici.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Copak JEDNOU možná bude i plavat a asi se i potopí.Velká otázka je jestli se také vynoří :) A rozhodně bych nic nestřílel,poslední dobou to Korejcům poněkud padalo...
Uřvaný diesel a koncepce 70 let stará,soudruzi mají trochu zpozdění.Ale jako cviční cíl dobré.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No, hlavně jestli mají co do huby... zrovna v Severní Korei.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nemají, ale stejně jako v "sajúzu" je vlastní lidi nikdy nezajímali.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.