CDR.cz - Vybráno z IT

The Sims 4 v šesti minutách hraní [GC 2014]

Součástí konference Microsoftu byla na letošním GamesComu také prezentace očekávaného simulátoru života The Sims 4. Nyní vám nabízíme dvojici videí, které byly na místě k vidění.

Gamescom Banner 0

Prvním videem jsou šestiminutové gameplay záběry. Podíváme se v nich do rozmanitého městečka, abychom si nastínili atmosféru prostředí, v němž se pokusíme Simům zařídit co možná nejspokojenější život. Nutno podotknout, že je opravdu působivá a i tentokrát vyzařuje velice pokojným dojmem. A jiné to nebude ani za zdmi našeho stavení, které si znovu pochopitelně přizpůsobíme našim největším nárokům.

Podíváme se také na interakci mezi jednotlivými postavami. Vylepšení je samozřejmě znatelné, základní funkční model už ovšem fanoušci hry dobře znají. 

Ve druhém videu se pak podíváme na zoubek editoru postav. Ten je v The Sims už od začátku opravdu rozmanitý a s každým novým dílem v tomto ohledu přichází malá revoluce. Nastavení jsou detailnější, možnosti "tvarování" a oblékání Simíka pro různé příležitosti rozšířenější. 

Ani tentokrát rozhodně nesmí chybět přidělování různých vlastností, které zásadně ovlivní jak samotné chování postav, tak jejich sociální vlastnosti, tedy i to, jak se budou vnímat navzájem.

The Sims 4 vychází pro PC co nevidět, na naše obrazovky se dostane už 2. září letošního roku.

Za podporu během zpravodajství GamesCom 2014 děkujeme:

Redaktoři CDR.cz během zpravodajství používají výkonný Ultrabook™ Fujitsu T904.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku The Sims 4 v šesti minutách hraní [GC 2014]

Žádné komentáře.