CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Skupina 3DM překonala nejnovější verzi ochrany Denuvo. Vrací se zpět na scénu?

At si udelaj ochranu jakoli dokonalou, stale zustava ten samej problem, ochrana nesmi zatezovat pocitac tak, ze hrozi jeho zniceni (v tomto pripade zniceni SSD disku). V opacnem pripade se nemuzou divit, ze to lidi nebudou kupovat.
Jinak teda bylo by opravdu prospesne, kdyby treba jen nejak demonstrovali, ze to prolomili a realne cracky nedelali, protoze by bylo dobre vedet, jak moc velky podil ma piratstvi na prodejich, jestli to uzivatele nekupuji proto, ze to pirati nebo proto, ze ty hry stoji casto za ..... a jeste to ma udelane ruzne ochrany, aby se to poradne nedalo hrat, jedno zda Denuvo, StarForce nebo nutnost online pripojeni.

+1
+41
-1
Je komentář přínosný?

Denuvo konktérně u hry Rise of the Tomb Rider nedělá skoro nic... na foru PCTuning to jistý uživatel testoval a SSD se opravdu nezničí... za cca hodinu hraní hra zapsala 55 MB dat, kde z toho většina jsou autosavy...

+1
-32
-1
Je komentář přínosný?

Lidi už jsou naočkováni tím, že Denuvo ničí SSD. A i kdyby to stokrát řekli na tiskovkách, odpřísáhli na smrt babiček a napsali to ještě větším písmem na jejich oficiálních stránkách, nikdo tomu už prostě neuvěří. Viz http://www.denuvo.com/ úplně dole vpravo.

"Does Denuvo Anti-Tamper affect my SSD or any other type of hard drives in any way?
No. As mentioned before, Denuvo Anti-Tamper does not constantly read or write any data to storage media. "

+1
-32
-1
Je komentář přínosný?

o SSD disk se nebojim, pochybuju, ze by to zapisovalo tolik dat-uprimne proc by to melo delat? to je kontraproduktivni zapisovat neco na disk z hlediska ochrany naopak kdyzuz tak jedine do RAM, spis me zajima realny dopad na vykon hry samotne, jestli je to nejak znatelne ve vytizeni procesoru a muze to pro nekoho znamenat nejaky vetsi rozdil v fps (s horsi sestavou)

+1
+41
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.