CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Smartphony s OS Ubuntu již v říjnu

by ma zaujimalo, ci aj na mobiloch to bude mat kazdy den 100MB aktualizacii, ako to ma na desktopoch

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

az na to, ze Ubuntu ma aktualizace jednou za pul roku. Asi myslis aktualizace linuxoveho jadra a systemovych knihoven a ty jsou tak jednou za tyden az 14 dni, tak to taky, takze myslis asi updaty software, ktere ovsem s Ubuntu nijak nesouvisi a napriklad vlc vydava updaty (nocni sestaveni) kazdy den ak pro linux, tak pro windows, akorat, ze na windows je musis instalovat rucne, zatimco ubuntu, pokud si pridas prislusny repositar ti je oznami a aktualizuje temer automaticky. Ovsem to nejsou bezpecnostni aktualizace, to updatovat pokud nechces, nemusis.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

"OS však bude možno dát na jakýkoliv přístroj s Androidem. Na konci měsíce bude vývojářům zpřístupněna verze, která pojede na telefonu Samsung Galaxy Nexus."
jsem vylozene nadsenec, ale zacinaji me stvat, predstavili telefon, ale zadnou urcitou informaci k nemu nedali, doufal jsem, ze tak brzy ucini, ale ubehl mesic a stale to vypada, ze ten OS maji jenom na papire. Skoro jako je to s Tizenem, taky Samsung jednou za cas vytahne z klobouku informaci, ze uz uz to je na spadnuti a trva to uz rok a pul a zadny Tizen neni. Jestli neco opravdu maji, at reknou na jakym HW to bude behat, ja si ten telefon klidne s Androidem koupim a az to konecne dodelaj, tak si na ten telefon rad dam Ubuntu, ale zatim to vypada, ze ani nevedej na cem to pobezi. :-/

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.