CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Je libo mechanické smartwatch Kairos s čirým displejem? Nebo Pipo C2 do 800 CZK?

Tak se priznejte, kdo je tu z Kairosu?:o) Od zacatku jsem psal, ze bych chtel mechanicke hodinky s pruhlednym displejem a "smart" funkcema ..... a kdyz se vybije, tak aspon hodinky bezi dal .... a je to tu! Pravda, obesel bych se bez mechanickeho strojku a to jakoze hodne .... jednak by to bylo podstatne mensi, vesla se tam vetsi baterka .... ale jinak to vypada velmi schopne. Dat tam klasicke mechanicke hodinky quartz, cili elektricke a diky tomu zvysili baterku treba na 4nasobek na mesicni vydrz, tak by to mohly byt PRVNI skutecne chytre hodinky, ktere by si nasly majitele ....... ALE UZ JE TO KUWA BLIZKO!:o)

+1
-24
-1
Je komentář přínosný?

Myslím, že já o takových hodinkách psal dřív ;-)

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

líbí se mi ten pásek na zinteligentnění stávajících hodinek. Svoje decentní automatky bych tím přeplácaným "dílem" Kairosu rozhodně nenahrazoval.

+1
-18
-1
Je komentář přínosný?

Nechcem byt zly, ale Casio Twincept Iluminator boli rucickove hodinky ktore na skle mali priehladny displej. Vo svojej dobe boli urcite chytre a vedeli vselico. Co sa mi na nich pacilo je to, ze vyzerali elegantne ale mali vyhodi digitaliek. Cela digi cast sa dala vypnut aby ju nebolo vidiet. Bohuzial ked sa vyrabali, tak som mal iba na plastove puzdro :( no a po cca 15 rohoch dosluzili. Strojcek potrebuje malu investiciu no puzdro je velmi opotrebovane tak ich uz neriesim. Svokor ma celokovove a to je ina kava :). Takze toto je len druha generacia smart hodiniek. Co uz.

+1
-28
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.