CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Sony se snaží ze staré generace konzolí vytěžit maximum, Playstation 3 Super Slim půjde brzy do prodeje

Vzhledem k tomu, že ceny konzolí stagnují, očekávám příchod nových konzolí na trh v příštích dvou letech. Pravděpodobně budou úspornější, neboť nebudou obsahovat zbytečné DVD/BlueRay mechaniky. Jsem zvědav na hardware, který výrobci použijí.

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

U PS3 je krásně vidět ladění procesu. PS3 FAT spotřeba při hře skoro 300W, PS3 Slim 60-80W. To samé bude určitě i u nových konzolí, pokud svět nepřejde k cloud hraní typu Gaikai. (http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3_hardware)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Gaikai vůbec nevypadá špatně.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

"Co myslíte, má v dnešní době smysl nakupovat herní konzole, nebo je lepší raději počkat na novou generaci, případně sáhnout po výkonném PC?"

- nemá
- neni
- obycajne pc s naj komponentami cena/vykon

----
Konzole su rakovina hrania, bohuzial je to neliecitelny nador.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Jestli to má smysl nebo ne, na to nahlížíme každý svými měřítky. Já jsem pro konzole, příp. streamované zábavě.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Playstation 3 je uz davno za zenitem novy model nic nespravi ani neprinese, tolik kritizovany pocet a vyvod USB portu jen na predni panel neni Sony schopna nabidnout v tomhle refresh-modelu, kompatibilita s predchozimi PS2 tituly jak by stekl pes a ctecka popularnych SD/HC/XC a MS karet si mysli hosi ze Sony ze tez neni potreba. Pro mne je Sony znacka odpadu a nekvality je to proste jina Sony nez ta pred rokem 2006 kdy jeste dokazala vyrabet kvalitne, dnes je to jenom o zisku zakaznik si muze s prepacenim akurat tak prdet. Playstation 4 uz tu melo byt min. 2 roky protoze dnesni model jenom vyvoj/vyuziti novych technologii primo brzdi, FullHD a 3D to 3 zvlada na hranu a celkove co muze nabidnout GPU G70 v roce 2012 kdyz je to architektura stara 6 roku, hole nic.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.