CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Soud ve Francii rozhodl, že postování odkazů je trestné. Padly podmíněné tresty

Frantíci se pokáleli v kině:
Většina produkce tzv. zábavního průmyslu má reálně zápornou hodnotu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Všichni víme, že svatý nejsou, prostě tam měli odkazy na ilegální obsah, předpokládám link a k tomu heslo, jak je to běžný. Ale tu logiku soudu nechápu. Vydělávat na reklamě a ukazovat linky = to je google jak vyšitej a tam se nic neděje. To bude asi tím, že google nemá usmolený miliony, ale miliardy a je ochoten je vrazit do hejna právníků, který najdou kličky a urovnáníčka.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Až na to že ak si nahlásil nelegálne linky na google, tak ich google zmazal naproti tomu Liberty Land ich práve vyhľadával... a nielen to

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Na druhou stranu tohle je i princip Ulož to . Pokud jim někdo nahlásí závadný obsah zasáhnou a linky smažou. To že jde o obecně prospěšnou věc a nikdo se do nahlašování nežene je druhá věc . Proaktivnost vyhledávání potenciálních závadných linků jim viditelně nikdo neukládá / patrně pouze stačí deklarovat a na rozdíl od francouzů ,kteří na cizím obsahu nevydělávali a příjmy jim plynuly z okolní reklamy , Ulož to zavádí sledování cizího obsahu za zpoplatněný kredit .(24hod lhůta pro přehrávání obsahu , který si můžete stáhnout mne docela rozesmála )

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Francie je země proslulá revoltou .
Obávám se , že dozrál čas na další konec nesystémových opatření. Čert vem politiky , i zájmově ovlivněné soudce , tady jde o princip sdílení informací .
Autorské právo se musí změnit a rozhodně nikoli směrem k nesmyslným částkám za potenciální škodu , kterou nikdy nelze věrohodně vyčíslit .

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Třeba soud nakonec rozhodne tak, že konali ve prospěch SACEM a ten jim bude muset vysolit 60 milionů. Však ona studie EU říká, že je to vlastně prospěšné.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.